Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Pompierii francezi, mai fierbinți ca niciodată! Vezi cel mai sexi calendar pentru 2017!

Viorica Ghinea

Nu doar pompierii australieni pot să ne încingă imaginația, ci și cei francezi. Fotograful francez Fred Goudon a decis în trecut să realizeze un calendar pentru 2016 în onoarea acestor bărbați curajoși. Ei au una dintre cele mai riscante meserii din lume, având în vedere că își pun viața în pericol la fiecare misiune, așa că merită să fie mai des apreciați pentru ceea ce fac. Cum calendarul a avut succes, anul acesta s-a muncit intens la a doua ediție, care se anunță chiar mai fierbinte decât prima.

Vezi cum arată cel mai fierbinte calendar al anului 2017 și care este motivul pentru care a fost el realizat de fapt!

Pompierii francezi, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată

Poate că la prima vedere acest calendar este un proiect cu tendință erotică, însă el a fost realizat în scop caritabil. Banii strânși după vânzarea calendarelor vor fi donați către o fundație care se ocupă de îmbunătățirea măsurilor de siguranță la foc în țările aflate în curs de dezvoltare. Doritoarele se pot bucura de un astfel de calendar la prețul de 19.95 euro.

Fotograful a surprins într-un mod deosebit mixul dintre profesia periculoasă și fizicul atrăgător al pompierilor. Parcă niciodată nu au părut mai interesante echipamentele lor... Dar probabil că nu le acorzi prea multă atenție în momentul de față, nu-i așa?

Dacă vrei să îi vezi în acțiune pe acești bărbați, privește imaginile de mai jos! De dragul proiectului caritabil în scopul căruia a fost realizat calendarul sexi pentru 2017, ei au făcut flotări și au mimat participarea la o misiune periculoasă, una din care, bineînțeles, ies învingători.

Sursa foto: Facebook.com

Crezi că ar trebui să fie realizate mai des astfel de proiecte caritabile?

Surse foto: Facebook.com, Instagram.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!