Poziția de dormit îți dezvăluie personalitatea

Poziția de dormit îți dezvăluie personalitatea

Viorica Ghinea, redactor

Poziția ta preferată de somn dezvăluie o mulțime de informații prețioase despre personalitatea ta. Poate că pare greu de crezut acest lucru, dar studiile demonstrează că obiceiurile din timpul nopții îți reflectă felul de a fi.

Iată ce au scos la iveală cercetările în domeniu și ce spune poziția de dormit despre tine!

Poziția ta de dormit spune totul despre tine

Profesorul Chris Idzikowski, director al UK Sleep Assessment and Advisory Service, a ajuns la concluzia că mulți oameni nu își schimbă pozițiile de somn de-a lungul vieții. Doar 5% dintre cei care au participat la studiul pe care l-a condus au mărturisit că își schimbă poziția de dormit în fiecare noapte, motiv pentru care postura pe care o avem în timpul somnului ajunge să spună multe informații despre noi.

Iată câte tipuri de poziții de dormit există și ce semnifică fiecare dintre ele!

Poziția yearner (cel care tânjește)

Descriere: stai culcată pe o parte, cu ambele brațe așezate în față, ca și cum ai vrea să le întinzi după ceva.

Această poziție de dormit spune despre tine că ești o fire suspicioasă și cu spiritul critic dezvoltat, așa că nu iei ca atare informațiile pe care le primești, ci le analizezi în exces. De asemenea, ești o persoană deschisă și sociabilă, dar care se hotărește greu și nu renunță ușor la principiile ei de viață.

Poziția soldatul

Descriere: dormi pe spate, cu ambele brațe pe lângă corp.

Ești o persoană rezervată, care nu își deschide inima cu ușurință în fața celor din jur. Ai așteptări înalte atât de la tine, cât și de la cei din jurul tău, astfel că nu treci cu vederea eșecurile.

Poziția fetusului

Descriere: stai pe o parte, cu genunchii aproape de piept.

Deși pari o persoană dură la început, cei care te cunosc mai bine știu că ai un suflet mare și că ești o fire sensibilă, care are nevoie de protecție. Nu te acomodezi cu ușurință în mediile noi, dar când îți faci prieteni le ești loială până la moarte.

Poziția steaua de mare

Descriere: dormi pe spate, cu brațele ridicate deasupra capului și picioarele depărtate.

Dacă stai des în acestă poziție de dormit, înseamnă că te pricepi să îi asculți pe cei din jurul tău și că ești o persoană „bună de pus pe rană”. Nu îți dezamăgești prietenii când apelează la tine, ci îi ajuți de fiecare dată. Deși nu prea îți place să fii în centrul atenției, nu te plângi dacă ți se mai întâmplă acest lucru din când în când.

Poziția buștean

Descriere: adomi întinsă pe o parte și cu brațele întinse pe lângă corp.

Ești o persoană sociabilă, căreia îi place să se distreze și să acționeze cu spontaneitate. Nu pui la suflet ceea ce se întâmplă în jurul tău, iar acest lucru te face destul de populară,pentru că tu nu păstrezi resentimente, ci îi ajuți pe toți.

Poziția astrologul

Descriere: stai pe spate și ții mâinile sub cap.

Adopți o atitudine pozitivă în viață și chiar te consideri o persoană norocoasă. Prietenii sunt cele mai importante persoane pentru tine, așa că ești dispusă să faci orice pentru ei. Bineînțeles, te comporți astfel doar cu cei de care te simți mai apropiată.

Poziția gânditorul

Descriere: dormi pe o parte, iar una dintre mâini o așezi mereu în zona bărbiei.

Această poziție de dormit spune despre tine că ești o fire nehotărâtă, căreia îi este greu să ia decizii. Aproape niciodată nu știi exact ce îți dorești de la viață și oscilezi mereu între două direcții.

Poziția în cădere liberă

Descriere: stai pe burtă, cu brațele în jurul pernei și capul într-o parte.

Îți este frică de viață, așa că deseori te ascunzi în carapacea ta și nu ieși până când nu consideri că a trecut pericolul. Nu îți place să fii în centrul atenției, pentru că ești o persoană timidă. Cei din jur te percep de multe ori drept o fire extrovertită.

Poziția îmbrățișarea pernei

Descriere: dormi mereu cu brațele în jurul pernei.

Ești extrem de atașată de cei dragi, astfel că simți că nu ai putea să trăiești fără ei. Tinzi deseori să devii posesivă, geloasă și ai dorința de a controla tot ce se întâmplă în jurul tău.

În concluzie, spune-ne care este poziția ta de dormit, ca să îți spunem ce fel de persoană ești!

Articolul urmator
„Ghostwriter” de Monica Ramirez: romanul cu care maestra suspansului îți întrece orice așteptări
„Ghostwriter” de Monica Ramirez: romanul cu care maestra suspansului îți întrece orice așteptări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.