Produse esențiale pentru hoteluri: Papuci, halate, prosoape și cosmetice

Produse esențiale pentru hoteluri: Papuci, halate, prosoape și cosmetice

Andreea Constantin

În industria ospitalității, atenția la detalii și furnizarea celor mai bune servicii este crucială pentru succesul unei afaceri. Oaspeții apreciază atunci când un hotel se asigură că toate necesitățile lor sunt îndeplinite și, de asemenea, îi surprinde cu produse de calitate dar si cu nivelul de confort dorit.

Exista o serie de produse care sunt absolut esentiale in cadrul oricarui hotel, indiferent daca vorbim despre unui de doua sau de unul de 5 stele. Papucii, halatele de baie, prosoapele sau produsele de ingrijire personala nu trebuie sa lipseasca din nicio camera sau din spatii comune precum piscine, saune, bai sau stranduri. 

- Papucii de hotel reprezintă un element important de confort pentru oaspeți. Acest lucru este valabil mai ales în cazul hotelurilor cu spa și piscine, unde oaspeții trec des de la camerele lor la zonele umede. Papuci hotel de unică folosință sunt de obicei realizați din materiale ușoare și absorbante, cum ar fi spuma, cauciucul sau EVA. Acest tip de papuci sunt ieftini, igienici și pot fi personalizați cu sigla hotelului. O alternativă mai luxoasă sunt papucii din bumbac, care oferă un plus de confort și durabilitate.

- Halatele de baie sunt o altă piesă esențială pentru hoteluri, adăugând un element de lux și confort pentru oaspeți. Halatele de calitate superioară sunt fabricate din materiale absorbante și moi, precum bumbacul turcesc sau egiptean. Halatele pot fi personalizate cu sigla hotelului, ceea ce contribuie la construirea brandului și la promovarea fidelității oaspeților. Pentru hotelurile cu spa, halatele pot fi oferite în diferite mărimi și culori, asigurându-se că toți oaspeții beneficiază de aceeași experiență luxoasă.

halat de baie

- Prosoapele sunt o necesitate în orice hotel și, de asemenea, pot contribui la confortul general al oaspeților. Prosoapele de calitate superioară sunt realizate din bumbac cu fibra lungă, precum bumbacul turcesc sau egiptean, și au o greutate mare (în gramaj), asigurând o absorbție excelentă și un plus de moale. Se pot personaliza prosoape hotel cu sigla acestuia, iar calitatea acestora este un indiciu al nivelului de lux și servicii oferite de către hotel.

- Produsele cosmetice oferite în camerele de hotel au un impact semnificativ asupra experienței oaspeților. Hotelurile ar trebui să furnizeze produse de înaltă calitate, care să reflecte nivelul de servicii oferite. Printre produsele cosmetice esențiale se numără șampon, balsam, săpun, gel de duș, loțiune de corp și diverse alte articole de toaletă. Alegerea unor mărci recunoscute de cosmetice hoteliere, cu ingrediente naturale și etice, va fi apreciată de oaspeții preocupați de sănătatea lor și de mediul înconjurător.

Pentru a se diferenția, hotelurile pot colabora cu branduri de lux sau locale, care să ofere produse personalizate și exclusive. Astfel, oaspeții vor asocia produsele cosmetice de calitate cu experiența hotelului, ceea ce vă contribui la promovarea fidelității și la menținerea standardelor înalte. Unul dintre cei mai buni furnizori de astfel de soluții este Sanito, unde clienții au la dispoziție o gamă foarte variată de produse de care este nevoie în cadrul unui hotel, asta printre multe altele.

A oferi clienților unui hotel toate condițiile necesare este mult mai ușor când sunt disponibile cât mai multe variante dintre care să se poată alege, eficiente, moderne și desigur, cât mai accesibile.

Articolul urmator
Are 42 de ani, dar este des confundată cu o adolescentă. Ce secrete de frumusețe are
Are 42 de ani, dar este des confundată cu o adolescentă. Ce secrete de frumusețe are
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!
Incepe quiz
Afla ce ritual de ingrijire a parului ti se potriveste!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.