Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

#Provocarea UNTEATRU: fă-ți cadou o experiență și mergi la teatru

Redactor Divahair.ro

„La UNTEATRU, luna decembrie e o lună ca oricare alta. Tot cu cadouri, tot cu mult teatru, cu multă muzică, tot cu bucurie și amintiri minunate. Sperăm ca ultima lună din an să fie plină de daruri din care să facem și noi parte. Fă-ți cadou o experiență”, spun Andreea și Andrei Grosu, regizori și fondatori UNTEATRU.

 

Sau, de ce nu, fă cadou o experiență unui om drag care iubește teatrul sau, dimpotrivă, care nu a mai mers de mult la teatru. Promitem multă emoție!

Câteva dintre spectacolele UNTEATRU din luna decembrie la care suntem invitați cu multă căldură sunt: 

„Molly Sweeney” de Brian Friel - Premieră - un spectacol de Sânziana Stoican, care vorbește despre frumusețea imperfecțiunii, despre cum obsesia pentru mai bine poate distruge și care pune realitatea înconjurătoare sub semnul întrebării. Mihaela Trofimov, într-un rol excepțional alături de maestrul Constantin Cojocaru și Liviu Pintileasa. 

 

„Frig” de Lars Noren -  „Stai și te uiți. Te emoționezi, poate simți puțină furie, puțină revoltă. La UNTEATRU, se întâmplă un spectacol pe care mi-aș dori că spectatorii să îl poată opri”, spune Alex Bogdan, regizor. Un spectacol ce a avut premiera luna trecută, cu Liviu Pintileasa, Ionuț Grama, Silviu Debu, Andrei Seușan. 

 

„Treapta a 9-a” de Tom Ziegler - o piesă despre asumarea responsabilității. Plină de umor de bună calitate, glume și înțepături, maschează foarte bine drama care se ascunde în spatele cuvintelor. Cu Valentina Zaharia, Patricia Katon, Iolanda Covaci și Cristina Casian. 

Pe lângă aceste spectacole recomandate, se vor juca și HIT-urile UNTEATRU, texte ce au bucurat și emoționat mii de oameni: „La tigănci”, „The Sunset Limited”, „Livada de vișini”, „Vandalul”. 

 

Spatiul barului UNTEATRU este scena a 5 concerte în regim acustic. Pe 9 decembrie ne adunăm din nou pentru… Alexandru ANDRIEȘ și Maria Ioana Mîntulescu. Pe 10 decembrie, râdem și fredonăm cu Fără Zahăr, pentru că trupa din Dorohoi promite spectacol! Muzica Teatrului ne este adusă de Cari Tibor Project, în seara de 13 decembrie. Artan vine cu Partizan în varianta acustică, pe 16 decembrie, și încheiem anul cu Lucia & Muse Quartet, un concert special de Crăciun, pe 21 decembrie.

 

Detalii despre toate spectacolele și concertele, precum și bilete online, găsiți pe pagina http://unteatru.ro/bilete/.

Despre UNTEATRU:

UNTEATRU este un proiect cultural independent rezultat din dorința înființării unui spațiu dedicat activităților artistice. Trăsătura care conferă unicitate proiectului este obiectivul exclusiv cultural de la care organizatorii nu se abat: UNTEATRU nu servește scopurilor comerciale. El funcționează din 2010 ca vitrină în care produsul cultural devine exponat, iar spectatorul, vizitator. Obiectivele UNTEATRU sunt vizibilitatea și promovarea tânărului artist, asigurarea unui spațiu de repetiții, producții independente și educația prin cultură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!