Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Răspunsul incredibil pe care l-a primit o tânără în căutarea unui soţ bogat

Andreea Baluteanu

Există încă multe fete care nu îşi intuiesc potenţialul şi caută să îşi vândă frumuseţea şi tinereţea pe o sumă cât mai consistentă. Acesta este şi cazul unei tinere care a devenit celebră în mediul online după ce a hotărât să ducă şi mai departe eforturile femeilor care îşi caută un soţ bogat şi şi-a expus dilema cât se poate de direct!

Descoperă mai jos povestea cu tâlc a tinerei care a decis să îşi manifeste cu o sinceritate şocantă intenţiile de măritiş pe un forum de dating şi răspunsul cu adevărat spectaculos pe care l-a primit! Îţi promitem că la finalul articolului vei aplauda de încântare (sau vei rămâne cu gura căscată în urma şocului)!

Tânără, frumoasă, stilată: vreau soţ bogat!

„Am de gând să fiu sinceră în continuare. Voi împlini 25 de ani anul acesta. Sunt foarte drăguţă, am stil şi bun gust. Vreau să mă mărit cu un tip cu venit de 500.000 de dolari anual sau mai mare. Puteţi spune că sunt lacomă, dar un venit anual de un milion de dolari este reprezentativ în New York pentru clasa de mijloc.

Cerinţele mele nu sunt exagerate. Există cineva pe acest forum care să aibă un venit mai mare de 500.000 de dolari pe an? Sunteţi toţi căsătoriţi? Voiam să întreb: ce ar trebui să fac pentru a mă mărita cu o astfel de persoană?

Printre cei cu care am avut relaţii până acum, cel mai mare venit era de 250.000 de dolari, deci se pare că aceasta este limita mea.

Pentru cineva care îşi doreşte însă să se mute în zona rezidenţială de lux din vestul New York City Garden, un venit de 250 de mii nu este suficient.

Aş vrea să adresez umil următoarele întrebări:

  1. Ce locuri frecventează burlacii bogaţi? (Vă rog să îmi oferiţi numele şi adresele barurilor, restaurantelor, sălilor de sport.)

  2. Spre ce grupă de vârstă ar trebui să ţintesc?

  3. De ce majoritatea soţiilor bărbaţilor bogaţi au un fizic comun? Am întâlnit câteva fete care nu arată bine şi nici nu sunt interesante, dar au reuşit să se mărite cu tipi cu bani.

  4. Cum decideţi cine poate să fie soţia voastră, şi cine este doar iubita? (Obiectivul meu acum este să mă mărit).

Domnişoara Drăguţă”

Trebuie să mărturisim că acest mesaj ne-a tulburat profund şi ne-a zguduit din temelii perspectiva asupra feminismului actual. Însă am fost şi mai şocate de răspunsul (nepreţuit) pe care tânăra l-a primit din partea unui bancher bogat!

 

„Dragă Domnişoară Drăguţă,

Ţi-am citit mesajul cu un interes profund. Cred că sunt multe fete care au aceleaşi întrebări ca şi tine. Te rog, permite-mi să îţi analizez situaţia ca un investitor profesionist.

Venitul meu anual este mai mare de 500.000 de dolari, ceea ce răspunde cerinţelor tale, deci sper ca toată lumea să înţeleagă că nu îmi pierd timpul aici.

Din punctul de vedere al unui om de business, ar fi o decizie proastă să mă căsătoresc cu tine. Răspunsul este foarte simplu, deci permite-mi să îţi explic.

Să lăsăm detaliile, ceea ce tu încerci să faci este să schimbi „frumuseţe” pe „bani”: persoana A aduce frumuseţe, iar persoana B plăteşte pentru ea, în mod echitabil şi corect. Totuşi, există o problemă de viaţă şi de moarte aici, aceea că frumuseţea ta va păli în timp, dar banii mei nu vor dispărea fără motiv. Dimpotrivă, venitul meu va creşte de la an la an, în timp ce tu nu poţi deveni mai frumoasă pe zi ce trece.

Din punct de vedere economic, eu sunt un activ în creştere, în timp ce tu eşti unul în depreciere. Nu este doar o depreciere normală, ci una exponenţială. Dacă acesta este singurul tău avantaj, atunci el va fi şi mai prost în 10 ani.

După termenii pe care îi folosim pe Wall Street, fiecare tranzacţionare are o poziţie, iar relaţia cu tine este de asemenea o tranzacţionare cu poziţie.

Dacă valoarea tranzacţionării ar scădea, noi am vinde-o, deci nu este o idee bună să te păstrez lângă mine pentru mult timp – la fel se întâmplă şi cu mariajul pe care ţi-l doreşti. Poate că sunt dur când spun asta, dar, pentru ca decizia să fie una înţeleaptă, orice activ aflat în depreciere ar trebui vândut sau închiriat.

Bărbaţii care câştigă peste 500.000 de dolari nu sunt idioţi: ne-am întâlni cu tine, dar nu ne-am căsători niciodată. Te-aş sfătui să renunţi să mai cauţi trucuri prin care să te măriţi cu un bărbat bogat. Mai degrabă, ai putea încerca să fii tu cea care câştigă un venit anual de 500.000 de dolari. Ai avea mai multe şanse decât să găseşti un idiot bogat.

Sper ca răspunsul meu să te ajute.

Semnat,

CEO J.P. Morgan”

Ce părere ai despre răspunsul pe care l-a primit această tânără dornică de un măritiş bine poziţionat? Eşti de acord cu punctul de vedere al bărbatului bogat care i-a răspuns?

Surse foto: pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (118)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!