(RE)descoperă iubirea alături de SABON

(RE)descoperă iubirea alături de SABON

Redactor Divahair.ro

În luna februarie, suntem obișnuite să ne lăsăm copleșite de savoarea iubirii. De cele mai multe ori, atenția se îndreaptă înspre partenerul de viață. Dar ce ar fi ca de acum înainte, februarie, și nu numai, să fie despre iubirea față de toți cei dragi?

SABON te invită să redescoperi dragostea și să o sărbătorești cu toate persoanele importante din viața ta, fie că este vorba despre o soră, prietena cea mai bună, draga de mamă sau bunica. Și cel mai important, iubește-te pe tine!

Și pentru ca sărbătoarea iubirii să fie desăvârșită, SABON îți oferă, ca de fiecare dată, o colecție special dezvoltată: „Le petit jardin de roses” - inspirată de pasiunea pe care regina Maria Antoaneta a nutrit-o pentru aceste flori când a creat magnifica grădină „Le Petit trianon“ din Versailles, un loc magic de regăsire.

produse Sabon de Valentine's day

Fii bine-venită în grădina de trandafiri Sabon!

Cum ar fi să poți evada în timpul zilei într-o cochetă grădină de trandafiri, unde să te poți plimba nestingherită, bucurându-te de savoarea parfumului vindecător al florilor iubirii? Cu Sabon chiar poți face acest lucru, descoperind cele trei arome minunate reunite în noua gamă: White Rose, Green Rose și Rose Tea - perenitate, feminitate, farmec, glam și modernitate.

Nuanțe aromate ale aceluiași sentiment profund de serenitate și romantism etern, cele 3 parfumuri încântătoare pot fi experimentate sub forma tuturor produselor tale preferate pentru corp și cămin: ulei de duș, exfoliant de corp, lapte de corp, EAU de SABON, cremă de mâini, bulgăre mineral, aromă de cameră.
Aroma White Rose (Ediție limitată) te va învălui cu un mix nobil realizat din bergamotă proaspătă, trandafirul alb grațios, iasomie delicată și mosc aromat.

În Green Rose vei descoperi un buchet suav înmiresmat de petalele trandafirilor englezești. Aroma tonică de lămâi e pusă în valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc, lăsând pe piele un miros proaspăt și luminos.
Imaginează-ți mirosul unui buchet dulce de trandafiri de mai! Aceasta este aroma Rose Tea, prin care simțurile îți sunt răsfățate cu notele fructate și acidulate de rodie și zmeură delicioasă, urmate de mirosul fin de trandafiri de mai și de nuanțe cremoase de vanilie, ce lasă pe piele o adiere dulce-florală.

Iar dacă te găsești a fi indecisă în alegerea produselor perfecte pentru a le face cadou, Sabon ți-a pregătit o gamă încântătoare de seturi-cadou, ce cuprind delicii cu parfum de trandafiri. Fiecare set-cadou e o invitație la răsfăț și senzualitate.

Lasă-ți pașii purtați spre magazinele Sabon sau intră pe www.sabon.ro și învăluie-te de aroma iubirii!

produse Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.
Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Articolul urmator
Număr de înger 1313. Ce semnificație are în iubire și viață 
Număr de înger 1313. Ce semnificație are în iubire și viață 
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.