Reinterpretarea iubirii cu Calvin Klein

Reinterpretarea iubirii cu Calvin Klein

Redactor Divahair.ro

Ce este dragostea? Nu, nu este vorba despre piesa lui Haddaway, ci despre emoția autentică. Ce înseamnă pentru tine? Poți să o descrii într-un sigur cuvânt, o singură propoziție, un singur paragraf? Dragostea poate fi buclucașă, înșelătoare, provocatoare, dar de asemenea incredibilă, indescriptibilă & unică. Pentru noi, dragostea este totul. Dar ce este pentru tine?

Dacă deja știi ce este iubirea, dar îți dorești să o redescoperi centimetru cu centimetru, cu fiecare privire aruncată, cu fiecare dorință, atunci sezonul iubirii este momentul perfect să te reconectezi, cu doar puțin ajutor din partea lui Calvin Klein.

model Calvin Klein

Magia sezonului

De asemenea dragostea înseamnă o poveste, dar spusă în stilul tău, pentru că tot ceea ce faci duce la crearea unei...povești.

Când vine vorba despre dragoste, Calvin Klein continuă să depășească barierele culturale și să inspire oamenii să își împărtășească iubirea, fiecare în felul lui.

Într-o lună în care toată lumea vorbește despre Valentine’s Day & Dragobete, prima provocare este „să înveți” din nou iubirea de sine. Acesta este motivul pentru care piese iconice din colecțiile Calvin Klein îți oferă posibilitatea de a te exprima prin infinite abordări, în timp ce produsele esențiale pentru garderoba ta, definite prin funcționalitate, devin piese statement. Perspectiva asupra acestor articole vestimentare „esențiale” diferă de la om la om, poate fi vorba despre o pereche de jeans, un tricou, o cămașă, sau chiar o piesă de lenjerie, de fapt depinde în totalitate de ceea ce te definește estetic.

Iar pentru noi, stilul este atemporal, la fel cum este și frumusețea ta.

Redescoperă libertatea infinită a expresiei, libertatea creativității, și iubește. Pentru că acest sentiment este precum o piesă pe care o asculți pe repeat. Desigur, poate te va plictisi când și când, dar atunci când ai nevoie de această emoție, când doar vrei să o mai simți încă o dată, o vei găsi acolo, în inima ta.

desen cu inimi

De ce să te iubești pe tine?

Pentru că dragostea este ciudată, irațională și naivă, de multe ori extrem de complicată, dar de asemenea îți dă o stare de bine. Imaginează-ți cum intri într-un magazin, cu muzica care te face să vibrezi auzindu-se în căști, fără să știi exact la ce să te aștepți, și atunci îl vezi: acel tricou Calvin Klein negru, ultimul la raft. Se potrivește perfect cu perechea ta favorită de jeans. Aceasta este dragostea, nu-i așa? Dragostea față de ceva care îți provoacă fericire.

Deci ce este totuși dragostea? Dragostea este totul. Dragostea poate fi întruchipată de un tricou, un animal, o pereche de jeans, sau o persoană. Dragostea este diferită pentru fiecare dintre noi și în același timp tot ce contează, iar cel mai important lucru este să simți nevoia să o împărtășești.

Dragostea poate să aducă doar fericire.

Despre SARKK SA
SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.
CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle la nivel global ce exemplifică idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare. Compania urmărește să transmită emoție și să inspire publicul folosind imagini incitante și linii surprinzătoare ce trezesc simțurile.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin estetica, simplă, curată și modele inovative.

Articolul urmator
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
5 semne clare că viața ta nu este un dezastru, deși așa simți acum
Ce limbaj al iubirii folosești?
Incepe quiz
Ce limbaj al iubirii folosești?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.