Adevarata Stare de Bine
Eat Positive
Nu Skin

Restaurantul Pescăruș are un nou design interior, inspirat de sufrageriile bucureștene cu stil

Luni, 21.05.2018
de Andreea Marinescu

Restaurantul Pescăruș de pe malul lacului Herăstrău are începând cu luna mai un nou design interior, inspirat de eleganta relaxata ce invită la conversație, specifica unei sufragerii bucureștene.

Înconjurat de pădure și cu o vedere impresionantă către lacul Herăstrău, restaurantul Pescăruș este o destinație care atrage deopotrivă un public tânăr în căutare de experiențe gastronomice desăvârșite, dar și un public nostalgic, căruia restaurantul îi trezește amintiri și emoții.

restaurantul pescarus

Conceptul de reamenajare a restaurantului  Pescăruș a fost dezvoltat de celebrul arhitect si designer Mihai Popescu, plecând de la conceptul fondator al restaurantului, acela de gastronomie  bucureșteană.

Piesa centrală a amenajării este reinterpretarea candelabrului original al restaurantului, prin descompunere. Combinarea elementelor de mobilier moderne cu piese antice autentice oferă valoare contextului, reprezintă o invitație la imaginație și pune în valoare istoria și încărcătura emoțională a restaurantului Pescăruș.

restaurant pescarus interior

Cu o suprafață de 1400 mp și o capacitate de 900 locuri (600 interior și 300 exterior), restaurantul Pescăruș este o destinație emblematică din zona de nord a Bucureștiului, care îmbină istoria de aproape 80 ani cu spiritul actual al gastronomiei bucureștene moderne. Începând cu acest sezon, meniul restaurantului Pescăruș este semnat de Chef Henrik Sebok și propune o selecție de preparate internaționale menite să răsfețe papilele clienților de toate vârstele.

În noua configurație de amenajare, restaurantul Pescăruș devine un spațiu cu design contemporan,  inedit si emblematic, potrivit nu doar pentru descoperirea gusturilor desavarsite , ci și pentru evenimente corporate sau private.

restaurant pescarus scari

Despre Grupul City Grill

Grupul City Grill este cel mai important jucator roman din industria restaurantelor. Fondat in 2004, Grupul City Grill opereaza in prezent 19 restaurante si cafenele sub brandurile Caru’ Cu Bere, Hanu’ lui Manuc, Pescarus, Hanul Berarilor, Trattoria Buongiorno, City Grill si City Café.

fel de mancare farfurie cu mancare

Inca de la primul restaurant, Grupul City Grill a avut la baza ideea de a oferi clientilor un loc potrivit pentru a invita un partener de afaceri la masa, de a crea un loc de relaxare necesar in pauza de masa, cu familia sau cu prietenii. Prin restaurantele operate, Grupul City Grill se adreseaza clientului urban care obisnuieste sa-si petreaca timpul liber in oras si sa-si stabileasca inalnirile business sau personale la o cafea. Meniurile din restaurante sunt accesibile si variate, cu specific romanesc si international.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    Ai nevoide de un SFAT?

    Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

    întreabă

    LIKE si intra in universul divelor!