Român condamnat la închisoare după ce i-a spart contul de Facebook iubitei

Român condamnat la închisoare după ce i-a spart contul de Facebook iubitei

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Gelozia a adus probleme mari unui bărbat din Alba. Acesta a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare după ce i-a spart contul de Facebook iubitei lui și a intrat în mesajele ei cu alte persoane pe care le-a postat, ulterior, fie pe pagina personală a tinerei de pe Facebook, fie le-a transmis altor ultilizatori ai reţelei.

Barbat cautand pe laptop

Dosarul cazului – instrumentat de cei de la DIICOT - va ajunge la finalul lunii, mai exact pe 30 ianuarie, la Curtea de Apel Alba Iulia, decizia nefiind momentan definitivă: ”Contopeşte pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea de 1 an şi 4 luni închisoare la care se adaugă un spor de 8 luni închisoare (1/3 din totalul celorlalte pedepse) urmând ca în final inculpatul să execute pedeapsa de 2 ani închisoare. (...) suspendă executarea pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”.

”S-a mai reţinut că (...) la intervale diferite de timp, acelaşi inculpat a modificat parola de acces, apoi a restricţionat accesul la datele informatice din conţinutul contului Facebook al persoanei vătămate (...) A transferat neautorizat date informatice din sistemul informatic al persoanei vătămate către alte persoane care nu erau îndreptăţite să le primească şi vizualizeze”, se arată în actul de sesizare a instanţei.

Articolul urmator
„Șoaptele morții” de Costin Neață: autorul român revine pe piață cu o nouă serie incendiară, Viv’Infernum
„Șoaptele morții” de Costin Neață:  autorul român revine pe piață cu o nouă serie incendiară, Viv’Infernum
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?
Incepe quiz
Test de cultură generală: poţi ghici numele cărții după prima frază din roman?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.