Rugăciunea desfacerii blestemelor până la șapte generații. Când și cum trebuie să o rostești dacă vrei să scapi de puterea necuratului

Rugăciunea desfacerii blestemelor până la șapte generații. Când și cum trebuie să o rostești dacă vrei să scapi de puterea necuratului

Ramona Jurubita

Mai devreme sau mai târziu, toți avem un moment în viață în care simțim că necazurile ne copleșesc. Unii oameni au asociat greutățile repetate cu blesteme care, în opinia lor, s-au abătut asupra întregii familii. Pentru a scăpa de aceste nenorociri năpustite asupra lor, cei mai mulți caută refugiul în credință și se roagă pentru depășirea obstacolelor.

Din fericire, există și o rugăciune care îi poate ajuta să desfacă toate blestemele și farmecele. Interesant este că rugăciunea este atât de puternică încât poate sparge vraja până la șapte generații. Se spune că blestemele părinților, bunicilor, străbunicilor și strămoșilor îndepărtați pot fi șterse în doar câteva zile, dacă rugăciunea este repetată în fiecare zi de luni, timp de 9 săptămâni. Este suficientă citirea o dată pe zi.

Mai este numită și „rugăciunea pentru dezlegarea și vindecarea rănilor produse de moștenirile grele de la părinti și bunici, și a tuturor blestemelor, până la al șaptelea neam”.

Părinți care se roagă alături de copiii lor

Rugăciunea desfacerii blestemelor până la șapte generații

„Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul meu, miluiește-mă, iartă-mă, dăruiește-mi pocăință. Doamne, Iisuse Hristoase, miluiește-i pe toți cei din neamul meu, pe părinții mei, pe bunicii mei, pe străbunicii mei, pe toți strămoșii mei. Le mulțumesc, Doamne, pentru darul vieții și accept tot ce viața lor a pus în sângele lor și prin asta în sângele meu. Primesc această moștenire – a lor și a celor care ne-au făcut rău și astfel au intrat în neamul nostru.

Miluiește-i pe cei cărora noi le-am făcut rău, pentru că și ei au intrat în felul acesta în neamul nostru. Iartă-ne, Doamne, iartă-ne pentru trădări, minciuni și pentru toate celelalte păcate grele pe care le-am făcut eu și neamul meu, eu și toți cei a căror viață se află în sângele meu, în viața mea.

Le mulțumesc, Doamne, pentru că au transmis viața așa cum au putut până la mine. Primesc tot ce curge sau a curs în sângele lor și a ajuns până la mine. Acum îmi aparține. Îmi aparține firea acesta bolnavă, îmi aparține boala, dar nu îmi aparține comportamentul pe care aceste boli, aceste traume ni-l provoacă atunci când suntem fără Tine.

Dăruiește-mi, Doamne, pocăință ca să nu mă lepăd de moștenire și nici de strămoșii mei, ci să mă lepăd de atitudinea lor, de comportamentul lor, prin care, încercând să fugă de durere, de rușine, de frică, au ales ascundere, minciună și nu au alergat la mila Ta ca să-i vindeci, ca să ne vindeci.

Doamne, dăruiește-mi ca nimic din ceea ce am primit să nu mă despartă de Tine. Doamne, vreau asta, doresc din toată inima. Tu știi că vreau din toată inima, dar putere nu am. Așa că Te rog: dă-mi putere ori de câte ori Te strig, ca să nu ascult de tiparele și de programele automate pe care le-am primit odată cu bolile firii de la ai mei.

Miluiește-mă, Doamne, pe mine, pe toți cei din jurul meu, pe toți cei pe care îi văd, pe cei pe care îi aud, pe cei care mă întreabă ceva, pe cei pe care îi întreb, pe părintele meu duhovnic, pe frații și surorile mele și pe toți oamenii din lume, Doamne miluiește-i și mie dă-mi putere să mă lepăd de satana, de jugurile lui și să mă lipesc de Tine acum și așa să rămân în vecii vecilor. Amin!”.

Poți rosti această rugăciune și dacă nu crezi în blesteme, căci are puterea de a ține relele și energiile negative la distanță. Este ca un liant între credincios, credință, divinitate și iubirea aproapelui. Nu uita că întotdeauna trebuie să te rogi și pentru binele celor din jur, nu doar pentru binele tău!

Rugăciunea în 16 cuvinte către Fecioara Maria! Ce minuni poate face dacă este spusă corect, potrivit părintelui Sofian Boghiu

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: FrumusetesisufletDcnewsA1

Articolul urmator
Rugăciunea Sfintei Brigita face minuni dacă este rostită de femeile credincioase
Rugăciunea Sfintei Brigita face minuni dacă este rostită de femeile credincioase
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!
Incepe quiz
Vrei să știi cum va arăta viața ta peste 10 ani? Fă testul acesta și afli răspunsul în mai puțin de 1 minut!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.