Nu Skin

Oul te scapă de farmece și blesteme: uite cum te protejează!

Redactor Andreea Baluteanu

Vorbim adesea despre energii negative, despre puterea gândului sau despre influențe nefaste care se manifestă în viața noastră. Chiar și unii psihologi au început să admită existența puterilor supranaturale, iar numeroase persoane se plâng că viața le-a fost distrusă de o vrăjitoare. Dacă ți-am spune însă că soluția e mai aproape decât crezi și că oul te scapă de farmece și blesteme?

Îți prezentăm azi una dintre cele mai puternice metode de curățare de energii negative, care poate aduce din nou pacea, liniștea și serenitatea în casa ta. Vezi cum te scapă oul de farmece și blesteme și află cum se desfășoară ritualul purificator!

Oul și farmecele: cum te scapă de blesteme

Oul te scapă de farmece și de blesteme: nu poți să rezonezi cu această afirmație și ți se pare atât de puerilă? Îți vom zgândări poate ușor siguranța de sine atunci când îți vom spune că ritualul de mai jos este prezent nu numai la noi, în gospodăriile de la țară unde bunicile și mamele puneau ouă lângă patul copiilor și nepoților suferinzi, dar și în alte comunități îndepărtate de pe glob. De la credințele vodoo la tradițiile mexicane ce vorbesc despre limpia de huevo sau limpia de los huevos (tr.red. „curățarea cu ou” sau „curățarea cu ouă”), această practică tainică e mai răspândită decât ai putea crede.

femeie cu ou

Suntem celule vii și de aceea se spune că orice energie nocivă care ne afectează poate fi purificată și absorbită cu un ansamblu de celule încă netransformat în viață, aflat în stare latentă, cum este cel din ou. Ouăle sunt extrem de puternice în farmece și vrăjitorii, fiind folosite atât la descântece, pentru protecție, dar și pentru blesteme.

Ouăle sunt folosite și în magia neagră, dar și pentru vrăjile de dragoste, așa că sfatul nostru este să ai mare grijă atunci când le utilizezi.

Descântec cu ou: cum arată ritualul purificator

Oul te scapă de farmece și de blesteme, dar nu oricum. Este nevoie și de credință din partea ta, dar și de câteva instrumente de ajutor, obiecte încărcate de putere și de spiritualitate care să curețe de blesteme, de energiile negative aruncate asupra ta de vrăjitoare puternice sau de demoni necruțători.

Iată de ce ai nevoie pentru descântecul cu ou:

 • un ou proaspăt, negătit (unele culturi folosesc ouă de la găini negre, dar la fel de bine poți utiliza un ou organic);
 • un pahar de apă minerală;
 • un simbol al credinței tale (cruce, rozariu; etc);
 • tămâie;
 • o lumânare albă
 • opțional: apa sfințită.

Cum desfășori ritualul? În primul rând, ține cont că poți înlătura blestemele și farmecele atât de pe propria persoană, dar și de pe un om drag ție. Ritualul e simplu, nu necesită decât concentrare și credință.

Dacă nu ai un altar, improvizează unul, acoperind o masă cu o bucată de material de culoare albă și întinzând toate obiectele din ritual pe ea. Aprinde lumânarea și arde tămâia.

Cheamă în ajutor spiritele tale protectoare sau rostește o rugăciune scurtă către Dumnezeu. 

Ia oul în mână, cântărindu-l ușor, și stropește-l cu apă sfințită, dacă ai. Roagă-l în gând pe Domnul să curețe cu acest ou toate energiile negative, blestemele, farmecele și bolile ce s-au abătut asupra ta.

Stai în picioare sau întinsă, dacă te simți rău, și pur și simplu mișcă oul pe lângă corpul tău, de sus în jos, din creștetul capului până la tălpi. În tot acest timp, roagă-te neîncetat să fie curățate toate blestemele, farmecele, energiile negative și bolile. Poți de asemenea să rostești psalmii 23 și/sau 51.

Continuă să muți oul de sus în jos, asigurându-te că acoperi, pe cât posibil, întreaga suprafață a corpului. Oul nu trebuie neapărat să atingă pielea, doar în cazul în care suferi și de o durere fizică puternică poți să așezi oul direct pe zona în care simți disconfort.

După ce ai terminat, scapă de ou cât mai repede. Vrăjitoarele te sfătuiesc să îl spargi la o intersecție de drumuri, dar poți la fel de bine să îl arunci în toaletă și să tragi apa după el.

Cum știi că oul te scapă de blesteme și de farmece? Poți testa folosind acel pahar cu apă minerală despre care ți-am vorbit. Sparge oul în pahar și așteaptă 30 de minute, apoi întoarce-te și observă ce mesaj ascuns îți transmite „purificatorul tău de energii”.

Dacă nu ai avut nicio problemă sau doar un farmec minor, deja absorbit, oul ar trebui să te aștepte cuminte la fundul paharului. Dacă rămâne la suprafață, nu ar strica să consulți un preot/vrăjitoare/clarvăzătoare/specialist în energii, fiindcă este posibil să existe un blestem puternic asupra ta.

Poezia care te scapă de vrăji: descântec pentru alungarea farmecelor

Când privește descântecele spuse contra farmecelor, ține cont că acestea funcționează numai dacă vei crede în ele. Descântecele trebuie rostite timp de trei zile, cât se vede luna nouă pe cer, în prima marți, joi și sâmbătă din lună.

Iată cum sună, conform Oltenia Popular, un astfel de descântec!

„Fapt de 99 de chipuri

Fapt de 99 de feluri

Fapt de lut, fapt de bărbat

Fapt de muiere, fapt de băiat

Cu păr, cu ou de pui

Cu urma de sfredel

Cu aruncare în vânt

Fapt cu rac, cu talpă de şoarece orb

Cu piele de şarpe, cu sânge

Fapt cu țărână de cai

Fapt cu praf de țâțână a uşii

Cu piedica de la mort

Fapt din fântâna părăsită

Fapt din răspântii de drum

Fapt cu matura lepădată

Cu turta de grâu și de pleavă

Din 9 câmpuri

Din 9 păduri

Fapt cu usturoi de la Sfântul Andrei

Fapt cu mătrăgună

Fapt cu hram de Sfântul Gheorghe

Fapt cu mână de om mort

Cu păr de muiere

Cu culcuş de iepure

Cu țărână de mormânt

Fapt de pagubă și de urât

De nebuneală și de despărţire

Aruncat în fața casei, în dosul casei

În stânga și în dreapta

În horn, în aşternut și pe ape

Lună luminată, ia faptul

Din casa mea, din sălaşul meu

Din toate ale mele

Și din jurul meu

Lună luminată

Ia și faptul și strigarea

Și să-l treci din vad în vad

Să-l duci în munţi, în pustii

Unde câinii nu latră

Si cocoşii nu cântă

Lăsă-ne cum ne-a lăsat

Domnul nostru pe pământ. AMIN!

vrajitoare

Dezlegare de farmece și blesteme: ce rugăciune să spui

Sufletul tău, care crede cu toată ardoarea și tăria în Dumnezeu, nu te lasă să te apropii de cele vrăjitorești? Deși majoritatea vrăjitoarelor cred în divinitate, îți înțelegem perfect rezerva. De aceea, îți lăsăm mai jos Rugăciunea Sfântului Mucenic Ciprian, pentru izbăvirea de vrăji, blesteme și de toată lucrarea diavolească.

Iată care sunt cuvintele pline de tâlc și de putere pe care să le rostești, conform doxologia.ro!

„Stăpâne Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Creatorule și Chivernisitorule a toate, Sfânt și slăvit ești; Împăratul împăraților și Domnul domnilor, slavă Ție! Tu, Cel ce locuiești în lumina cea nepătrunsă și neapropiată, pentru rugăciunea mea, a smeritului și nevrednicului robului Tău, depărtează demonii și stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul și fă-l să-și dea roadele lui; copacii și viile să-și dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate și eliberate de nerodirea pântecelui; acestea și toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă și toată zidirea de toate legăturile diavolești. Și dezleagă pe robul Tău (numele), împreună cu toate ale casei lui, de toate legăturile satanei, ale magiei, ale farmecelor și ale puterilor potrivnice. Împiedică Tu, Doamne Dumnezeul părinților noștri, toată lucrarea satanei, Tu, Cel ce dai dezlegare de magie, de farmece, de vrăji și de toate lucrările satanicești și de toate legăturile lui, și distruge toată lucrarea vicleană prin pomenirea Prea Sfântului Tău nume, al Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh!

Așa, Doamne, Stăpâne a toate, auzi-mă pe mine nevrednicul slujitorul Tău și dezleagă pe robul Tău (numele) de toate legăturile satanei și dacă este legat în Cer, sau pe pământ, sau cu piele de animale necuvântătoare, sau cu fier, sau cu piatră, sau cu lemn, sau cu scriere, sau cu sânge de om, sau cu al păsărilor sau cu al peștilor, sau prin necurăție, sau în alt chip s-au abătut asupra lui, sau dacă din altă parte au venit, din mare, din fântâni, din morminte, sau din orice alt loc, sau dacă au venit prin unghii de om, de animal, sau gheare de pasăre, sau prin șerpi (vii sau morți), sau prin pământul morților, sau dacă au venit prin străpungere de ace, dezleagă-le pentru totdeauna, în ceasul acesta, Doamne, cu puterea Ta cea mare!

Tu, Doamne, Dumnezeul nostru, Care cunoști și știi toate, dezleagă, sfărâmă și distruge acum lucrările magiei, iar pe robul Tău (numele) păzește-l, cu toți ai casei lui, de toate uneltirile diavolești.

Zdrobește cu însemnarea cinstitei și de viață făcătoarei Cruci toate puterile potrivnicilor. Pustiește, distruge și depărtează pentru totdeauna toate lucrările magiei, vrăjitoriei și fermecătoriei de la robul Tău (numele).

Așa, Doamne, auzi-mă pe mine păcătosul slujitorul Tău și pe robul Tău, cu toți ai casei lui, și dezleagă-i de demonul de amiază, de toată boala și de tot blestemul, de toată mânia, nenorocirea, clevetirea, invidia, farmecele, nemilostivirea, lenea, lăcomia, neputința, prostia, neînțelepciunea, mândria, cruzimea, nedreptatea, trufia, și de toate rătăcirile și greșelile, știute și neștiute, pentru Sfânt numele Tău, că binecuvântat ești în veci.

Slavă Ție, Dumnezeul nostru, slavă Ție! Amin.”

Cum îți dai seama că ai fost blestemată?

Sigur că vorbele de mai sus, atât de dătătoare de siguranță și de emoție, te ajută, indiferent dacă ești sau nu blestemată. Dar, înainte să începi să crezi că oul te scapă de farmece și de blesteme, cum îți poți da seama dacă într-adevăr ai fost blestemată?

Iată care sunt semnele ce îți pot arăta că cineva îți poartă gând rău, că energiile negative te împânzesc sau că blesteme ori farmece crunte gravitează asupra ta!

 • suferi de dureri de cap grele;
 • ai stări de greață sau de vomă nejustificate;
 • te cerți cu oricine ți se abate în cale sau sunt neînțelegeri peste tot în jurul tău;
 • ai stări de leșin și chiar îți pierzi adesea cunoștința;
 • auzi zgomote bizare sau chiar voci în casă;
 • pierzi lucrurile sau nu ți se mai înapoiază ceea ce ai împrumutat;
 • ai parte adesea și nejustificat numai de ghinioane;
 • suferi de stări de nervozitate, de tendințe depresive sau spre anxietate, ești claustrofobică, toate acestea dintr-odată și fără motiv;
 • ai găsit recent un animal care nu te mai părăsește, animale moarte apar în apropierea ta sau, cel mai tragic, un animal drag s-a îmbolnăvit sau este pe punctul să moară (animalele pot absorbi sau purta blesteme);
 • găsești sticlă spartă în calea ta;
 • îngerii păzitori te avertizează că ești blestemată;
 • ai gânduri negative, dintr-odată, pe care nu le aveai până acum;
 • simți că ești urmărită;
 • ai coșmaruri sau vise care se repetă.

Citește mai multe despre semnele că ești ținta unor blesteme aici!

În concluzie, oul te scapă de farmece și de blesteme. Cu toate acestea, ținem să te atenționăm și că farmecele și blestemele sunt extrem de rare, așa că, cel mai probabil, dificultățile cu care te confrunți sunt pur și simplu normale sau rezultatul propriilor tale greșeli.

Știai că există blestemul vârstei 27? Vezi care sunt vedetele ce au murit la această vârstă! Descoperă și care sunt semnele că ai o fantomă în preajma ta!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (85)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta