Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

S-a deschis RE:CREATE, spațiul care propune o altă filosofie de făcut mișcare

Redactor Divahair.ro

7 mai 2018, București: La mijlocul lunii aprilie s-a deschis RE:CREATE, spațiu de re:creere mentală și re:creare corporală, o alternativă la sălile de sport din București. RE:CREATE, spațiul pentru #everydayathletes, este localizat în Green Gate Building, strada Tudor Vladimirescu nr.22, etaj 1.

Conform unui studiu Eurostat din 2017, românii se află pe ultimul loc în Uniunea Europeană la practicarea sportului și mișcării ca activitate de petrecere a timpului liber. Unul dintre motivele acestui lucru este faptul că, de cele mai multe ori, aceștia simt presiunea (de grup) de a excela în activitatea fizică. Doar 43% dintre cei care fac activitate fizică regulată fac sport pentru a-și îmbunătăți sănătatea, față de 61%, media Uniunii Europene.

spatiu de antrenament Recreate

Scopul RE:CREATE este de a-i ajuta pe oameni să fie în cea mai bună formă (fizică și psihică), fără a pune presiune pe transformarea sau revoluționarea nerealistă a corpului. RE:CREATE este locul de re:creere mentală si re:creare corporală pentru cei ce își doresc ca mersul la sală să fie o activitate distractivă, de relaxare, nu o corvoadă.

„Ideea RE:CREATE a apărut ca un răspuns firesc la nevoia oamenilor de a face mișcare organizat, îndrumați de un trainer, într-un spațiu în care să nu simtă presiunea masei musculare a colegilor de sport și unde efortul pe care îl fac să fie tradus printr-o stare de spirit pozitivă la finalul zilei. În spațiul nostru, performanța înseamnă creșterea nivelului de voie bună prin mișcare, detensionarea după o zi grea de muncă sau încărcarea cu energie bună din zori de zi, toate acestea cu antrenori mai mult prieteni decât traineri, prin mai multă mișcare liberă și mai puține aparate. Pe scurt, mai multă acceptare și iubire de sine
decât presiune și țeluri nesănătoase”, spune Radu Perțea, General Manager RE:CREATE.

vestiare Recreate

RE:CREATE s-a deschis în luna aprilie, în Green Gate Building (bd. Tudor Vladimirescu nr. 22), etajul 1. Centrul de re:creere &re:creare are o suprafață de 830m 2 , unde sunt disponibile soluții funcționale de antrenament (piste de alergare, zonă funcțională cu turf, sanie pentru fitness, plyobox, battle ropes, core bags, core balls, zona cardio inovatoare prin www.re-create.ro aparatele Assault Fitness), un custom designed TRX (design creat de architectul Robert Zotescu) și, cel mai important, antrenori prietenoși al căror scop este să dezvăluie că oricine poate fi un #everydayathlete.

spatiu de antrenament

„Antrenez oameni cu diferite condiții fizice de 10 ani. Aspectul pe care îl observ mereu este că cele mai rapide rezultate sunt obținute de către cei care fac sport de plăcere, fără a-și seta țeluri nerealiste – care nu fac decât să creeze presiune psihică inutilă. Românii nu fac sport, suntem foarte departe de Irlanda, de exemplu, unde un sfert din populație desfășoară o activitate fizică (asta poate însemna chiar să urci scările în loc să iei liftul) în fiecare zi. Pentru cei care includ activitatea fizică (inconștient chiar) în viața lor de zi cu zi, pentru tine, care ai alergat de dimineață după metrou, am deschis RE:CREATE, loc de făcut mișcare fără presiune, doar cu relaxare”, spune Cosmin Radu, Head of Trainers RE:CREATE.

Recreate spatiu de antrenamente si miscare

Programele de antrenament sunt construite în jurul nevoilor și disponibilității fiecărei persoane care face sport:

RE:Peat ATHL – Circuit training – Exerciții făcute în circuit intens, care dezvoltă forța și rezistența musculară;
RE:Charge – Functional training – este un antrenament care lucrează toți mușchii pentru un plus de forță, rezistență, flexibilitate, dar și pentru îmbunătățirea coordonării și echilibrului;
RE:Posture and antistress – Reposturare și antistres – clasa unde sunt corectate și prevenite posturile vicioase ale corpului. Dimensiunea antistres a clasei se bazează pe o serie de exerciții de yoga și pilates, realizate cu fluiditate pentru reducerea oboselii musculare și stresului acumulat; RE:Play (Kids Athletics) și RE:Dance Kids (Kids Dance) – program de sport pentru copii, în fiecare sâmbătă, între orele 10:00-12:00. Părintele se poate antrena în timp ce copilul își consumă energia la cele două clase dedicate – dans și exerciții distractive.

RE:CREATE cheamă toți #everydayathletes la relaxare și miscare: pentru primele 100 de abonamente, costul este de doar 23 euro/lună (276 euro/an)!

Mai multe informații despre spațiul alternativ care nu propune transformare corporală, cire:creare&re:creere, sunt disponibile aici și pe pagina oficială de Facebook.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!