Să lucrezi nu a fost niciodată mai plăcut ca acum!

Să lucrezi nu a fost niciodată mai plăcut ca acum!

Andreea Constantin

Ai decis de ceva vreme să îți iei destinul în propriile mâini și să îți creezi propria afacere! Și, din fericire, te numeri printre cei care au reușit să creeze, cu multă muncă, un business de succes! Dar, știi cum se spune, este mai dificil să te menții acolo sus, în vârf, decât să ajungi acolo. O afacere profitabilă cere maximum de atenție din partea ta, dar la fel și familia. O vacanță la malul mării este ceea ce vă doriți cu totul, dar cum faci cu tot ceea ce ține de bunul mers al business-ului? Nimic mai simplu, pentru că există varianta perfectă: lucru la distanță într-o vilă cu piscină!

Relaxare și muncă pe malul mării!

Sună nebunesc? Nu este deloc, și dacă ești și în locul potrivit, vei avea parte de ambele, la superlativ! Gândește-te la această opțiune, o cazare cu piscină la malul mării, unde cu toții să aveți parte de cele mai bune condiții, care sunt poate superioare celor din resorturile pe unde ați fost până acum. Parcă și cele mai bune îți vin acum, când ai la dispoziție propria pensiune cu piscină privată! Pentru a înțelege mai bine cum stau lucrurile, vom încerca să îți detaliem puțin avantajele acestei opțiuni.

Bucură-te de aerosoli, dar și plimbări pe malul mării

Da, nu este deloc o exagerare, și chiar poți fi și în concediu, dar și să lucrezi în același timp. Atunci când ai încheiat cu trimiterea de mail-uri de răspuns, cu analiza ofertelor, chiar și cu ședințele de lucru organizate online, nimic nu te oprește să te simți cu adevărat în concediu, iar o cazare cu piscină este pur și simplu perfectă. Dacă vrei, poți închiria întreaga locație pe perioada întregului sezon estival și totul va fi pur și simplu perfect. În timpul liber, nimic nu te oprește să lenevești, să te plimbi pe malul mării, să înoți pentru a te menține în formă, să mergi la partide de pescuit, surf, caiac, standup paddle sau ciclism. 

blocuri la malul marii

Multe preparate delicioase, pe bază de pește

Dacă adori peștele, atunci ai posibilitatea de a consuma cele mai bune preparate, mereu proaspete și delicioase. Chiar și cei mai mofturoși dintre membrii familiei nu vor avea ce să le reproșeze. Poți servi masa dacă vrei, la unul dintre restaurantele din zonă, dar micul dejun la piscină, alături de cei dragi, este o experiență aparte, pe care nu vrei să o ratezi. Chiar și o simplă ceașcă de cafea savurată dimineața într-o locație de vis face să ți se umple sufletul de frumos și bună dispoziție. Sarcinile grele de la serviciu vor fi dintr-o dată mult mai ușoare, mai ales că îi ai și pe cei pe care iubești din tot sufletul alături de tine. Nu îți vor mai reproșa că petreci prea mult timp la muncă, pentru că ești acolo, alături de ei, gata mereu să te alături unei partide de volei sau unui concurs organizat ad-hoc, de cel mai bun înotător în piscină. De asemenea, nimic nu se compară cu un apus de soare, privit de pe acoperișul vilei, alături de partener/ă, și cu un pahar de vin alb rece în mână! 

Dă-ți un reset și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară

Abia când ajungi aici îți dai seama cât de absorbit ai fost de munca ta și cât de mult ți-ai neglijat familia și ai uitat să îi oferi și sufletului tău acea picătură de frumos de care are atât de multă nevoie. Atât de mult îți va plăcea această experiență încât o vei repeta în fiecare vară, devenind o frumoasă tradiție a voastră! Lasă-ți sufletul să zburde liber, dă-ți un reset și reînvață să te bucuri de tot ceea ce te înconjoară, fără ca asta să îți afecteze însă și bunul mers al afacerii!

Articolul urmator
Kendra și Maliyah Herrin s-au născut unite prin abdomen, dar au fost separate cu succes într-o operație de 26 de ore. Cum arată viața lor acum
Kendra și Maliyah Herrin s-au născut unite prin abdomen, dar au fost separate cu succes într-o operație de 26 de ore. Cum arată viața lor acum
Ai putea să lucrezi ca agent secret?
Incepe quiz
Ai putea să lucrezi ca agent secret?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.