Șampanie și scorțișoară – condimentele inedite din noua colecție Floria.ro de Crăciun

Șampanie și scorțișoară – condimentele inedite din noua colecție Floria.ro de Crăciun

Lorena Teacă

Cea mai efervescentă sărbătoare, Crăciunul, se apropie, iar odată cu aceasta decorațiunile devin un element esențial în a crea o atmosferă de poveste. Anul acesta, pe lângă combinațiile nemuritoare roșu-verde, designerii Floria propun aranjamente naturale cu nuanțe de șampanie, roz, alături de un răsfăț al simțurilor, oferit de aromele de scorțișoară și de portocale, dar și de texturile fine ale plantelor folosite.

Flori

Bouvardia, ilex, amarilis, bumbac, alături de bețe de scorțișoară, conuri de brad, felii de portocale, lână și crenguțe de brad sunt câteva dintre vedetele colectiei de flori de Crăciun, lansată de Floria și disponibilă atât în florării, cât și online, pe Floria.ro. Ccu gândul la zăpadă, flori de gheață, parfum de scorțisoară, designerii Floria au pregătit pentru acest sezon buchete, aranjamente florale și coronițe care creeze o atmosferă de poveste, acasă sau la birou.

Brad

Plantele verzi rămân elementul central în aranjamentele de Craciun. Combinate cu accente subtile de culoare, acestea sunt soluția perfectă pentru a crea un decor magic, dar și în tendințe.

“Ambianța botanică trezește orice interior la viață. Aducem atmosfera relaxată din natură, în casă, iar prin alăturarea plantelor verzi cu decorațiunile specifice acestei perioade putem crea un interior stylish, plin de energie”, spune Irene van den Geest, designer floral Floria.

Aranjament flori

Șampanie, roz pal și nuanțe de alb sunt câteva dintre culorile care se regăsesc pe orice paletă cromatică de Crăciun. Nuanțele pastel creează o atmosferă romantică, indiferent că vorbim despre o locuință modernă sau una amenajată în stil franțuzesc, o amenajare în stil industrial sau una în stil minimalist. Designerii Floria.ro au folosit ornamente precum globuri, stele, pene și bumbac pentru a crea aranjamentele, completând cu aceste forme și texturi atmosfera romantică sugerată de cromatică.

Aranjament lumânare

Din decorul de Crăciun nu poate însă lipsi roșul. Roșu și verde reprezintă o combinație clasică pe care clienții noștri o iubesc și o solicită la fiecare Crăciun, inclusiv pentru simbolistică. “Verdele este considerat culoarea vieții, fiind asociat cu bradul nemuritor, în timp ce roșul este asociat mărului biblic. De altfel, mărul se regăsește în continuare în aranjamentele de Crăciun datorită acestei simbolistici. Iederă, vâsc, crenguțe de brad sunt câteva dintre plantele care aduc în aranjamente ideea de nemurire și revin în fiecare sezon de iarnă. Noi, la Floria, onorăm tradiția folosindu-le în aranjamentele noastre, reinterpretate în fiecare sezon“, mai spune Irene van den Geest.

Aranjament Crăciun

Anul acesta, Floria dorește să ofere clienților un Crăciun de designer. Astfel, orice buchet de flori sau aranjament cumpărat fie online, fie din florăriile Floria reprezinta o șansă pentru a câștiga un premiu care poate transforma decorul de Crăciun într-unul magic: un brad natural și decorațiile necesare. Premiul este în valoare de 2.000 de lei, iar concursul se adresează exclusiv clienților din București. Mai multe detalii aici: https://floria.ro/concurs-de-craciun/

Coronita Craciun

Întreaga colecție de Crăciun este disponibilă aici: https://floria.ro/colectie-craciun/

Colecția de Crăciun corporate este disponibilă aici: https://floria.ro/data/uploads/Catalog_craciun_corporate_2018_00.pdf

Coroniță Crăciun

Despre Floria

Floria.ro conduce în topul vânzărilor online de flori, împlinind anul acesta 8 ani de existență. Floria.ro a câștigat de cinci ori titlul “Florăria Anului” la Gala Premiilor eCommerce și, din mai 2015, este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României pentru buchete și aranjamente.

Coroniță de Craciun

Rețeaua de florării Floria cuprinde 4 florării în București, în Piața Dorobanți, bd. Ion Câmpineanu, Afi Cotroceni și Băneasa Shopping City, precum și o florărie în Otopeni și una în Ploiești.

Decorațiune de Craciun

Grupul Floria operează florăria online Floria.ro, rețeaua de florării Florăriile Floria, precum și divizia Floria Projects. Divizia offline a Grupului demarează, pe lângă operarea florăriilor și gestionarea evenimentelor, proiecte peisagistice și în zona de vânzări en-gros.

Articolul urmator
Noua Apocalipsă este anunțată de astronomi. Când se așteaptă să se încheie viața pe Pământ
Noua Apocalipsă este anunțată de astronomi. Când se așteaptă să se încheie viața pe Pământ
Ce rol meriți să ai de Crăciun?
Incepe quiz
Ce rol meriți să ai de Crăciun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.