Sarbatoreste Ziua Internationala a Barbii!

Sarbatoreste Ziua Internationala a Barbii!

Eugenia Dinescu, redactor

Sambata, 5 septembrie 2015, incepand cu ora 16:00 va invitam la un eveniment inedit, Ziua Internationala a Barbii ce va avea loc la Pow Wow, in Calea Victoriei 102-108.

Ziua Internationala a Barbii, marcata in fiecare an in prima sambata a lunii septembrie, este o ocazie pentru toti barbosii de a se aduna si a sarbatori impreuna, conform site-ului dedicat acestui eveniment,worldbeardday.com.

Fiind dedicata promovarii acestui stil estetic masculin, in aceasta zi barbieritul este considerat o lipsa totala de respect. Totodata, conform traditiei, barbatii cu barba trebuie sa se relaxeze si sa nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau indatoriri de familie. De asemenea, ceilalti membri ai familiei unui barbos ar trebui sa ii faca toate poftele, in aceasta zi, in onoarea podoabei sale faciale.

Pentru a sarbatori cu adevarat acest moment memorabil, evenimentul va fi prezentat de Andy Alexandru Antemia.

De asemenea, adevaratul prieten al barbatilor cu barba "Foarfeca si briciul” va fi prezent.
Este una din primele frizerii-concept din Bucuresti, adresata doar barbatilor. La doar un an de la deschidere, le-au trecut pragul peste 2000 de clienti, multi dintre ei purtatori de barba. Stilul de lucru, spatiul intim, cele 2 scaune de tuns, muzica jazz & lounge si arta expusa pe peretii salonului creeaza locul perfect de rasfat pentru barbosul urban.

Cum evenimentul reprezinta un moment de sarbatoare si ceremonie pentru podoaba faciala masculina, in cadrul sau se va premia ‘Cea Mai Frumoasa Barba’ cu un premiu ce va consta in produse de la binecunoscutele brand-uri: Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / Sogni / label. m

Desigur celor carora natura nu le-a conferit o barba de invidiat, nu vor fi privati de ocazia de a castiga unul din numeroasele premii oferite la tombola de catre: Jagermeister / Vicomte A / M. Brace / NEP / The Urban Ties / Barbosii / Sogni / label. m

In ceea ce priveste latura artistica si muzicala, Mr. Jack (Harlequin_Jack) va incanta publicul cu acordurile sale armonice. Iar seara va fi incheiata de BICA cu fluiditatea beat-urilor sale. Artele vizuale sunt un element de semnatura pentru evenimentele realizate de catre STUP, astfel nici de aceasta data nu ne vom abate de la traditie, cu o expozitie semnata de Alex Vlad Covaci.

Dar o seara ca aceasta nu ar putea fi intreaga fara o latura comica. Asadar, l-am invitat pe caricaturistul Bighei Adrian pentru a va imortaliza portretele intr-un mod hazliu ce sigur va aduce un zambet pe fata fiecarui participant. Evenimentul va imbina esteticul masculin cu simbolistica hippie, avand ca dress code "flower is the power"

Asadar, va asteptam cu flori in par si haine in culori vibrante cu un print predominant floral, repetand motto-ul: "Iubeste si fa ce vrei!"

Parteneri : Jägermeister / POW WOW / Foarfeca si Briciul / Barbosii /Labelm Romania / Sogni Accessories / the urban ties / No Eye Patch /Vicomte A. Bucuresti / M.BRACE /

Articolul urmator
În săptămâna bisericească, prima zi este duminică, nu luni. Cum au justificat decizia Înalții Bisericii
În săptămâna bisericească, prima zi este duminică, nu luni. Cum au justificat decizia Înalții Bisericii
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.