Nu Skin

Șase moduri nebănuite în care poți folosi pliculețele de ceai

Viorica Ghinea, redactor

La fel ca mulți dintre noi, probabil că arunci pliculețele de ceai după ce și-au lăsat aroma și consistența în apa fierbinte. Chiar dacă sortimentul pe care l-ai preparat este preferatul tău, alegi să te desparți de aceste obiecte ce îți par efectiv nefolositoare după aceea. Te contrazicem și îți spunem că poți să faci mai multe lucruri minunate cu pliculețele de ceai, chiar dacă au fost deja folosite.

Iată șase moduri interesante în care poți să folosești pliculețele de ceai!

Cum poți folosi pliculețele de ceai

Pliculețele de ceai...

1. ... îți înfrumusețează ochii.

Dacă ai pungi sub ochi ori pur și simplu vrei să alungi oboseala de pe chip, aplică niște pliculețe de ceai folosite pe această zonă. Pentru ca rezultatele să fie mai bune, le poți ține în congelator timp de o jumătate de oră. Senzația va fi revigorantă.

2. ... tratează arsurile solare.

Pentru că se apropie sezonul estival, este important să cunoști din timp câteva remedii care îți vor ușura momentele petrecute în compania arsurilor solare. Tot ce trebuie să faci este să aplici comprese cu pliculețe de ceai. Nu numai că vei scăpa de senzația de căldură, dar și pielea se va vindeca mai repede.

3. ... calmează arsurile minore.

În timp ce găteai, a sărit puțin ulei pe tine? Dacă ai la îndemână un plic de ceai utilizat, aplică-l imediat pe zona respectivă. Poți să pui și puțină miere, pentru ca efectul să fie cât mai puternic.

4. ... îți înfrumusețează podoaba capilară.

Pliculețele de ceai pot fi folosite și în tratamentele de înfrumusețare a părului. Prin urmare, după ce te-ai bucurat de prima licoare pregătită din ele, pune din nou apă la încălzit și prepară încă un ceai, unul special pentru părul tău de această dată.

5. ... alungă mirosurile neplăcute de pe mâini.

Te chinui să scapi de un miros neplăcut de pe mâini? Apelează și la ajutorul pliculețelor de ceai folosite de curând. „Plimbă-le” ușor pe degete până înlături acel iz.

6. ... îndepărtează mirosul din pantofi.

Dacă tot am menționat efectul pe care îl au pliculețele de ceai asupra mirosurilor neplăcute de pe mâini, ia în considerare că au efecte bune și asupra celor din pantofii purtați. Înainte de lăsa pliculețele de ceai în ei, așteaptă să se usuce. Optează pentru sortimente cu aromă mai puternică.

Tu știai că pliculețele de ceai pot fi folosite în atâtea moduri? Mai cunoști și alte trucuri utile?

Iată și care sunt întrebuințările oțetului și ale pâinii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta