Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Schimbări majore la WhatsApp - tot ce trebuie să știi

Ana Munteanu

UPDATE 17 octombrie: După ce anunța, triumfală, cu aproximativ un an în urmă, apariția unei noi funcții extrem de folositoare, Whatsapp a decis să o retragă. Vorbim, din nefericire, despre opțiunea Unsend, care permitea ștergerea unui mesaj trimis care nu apucase încă să fie citit de către destinatar, până la o oră după ce au fost trimise. Asta includea mesaje text, video și chiar și GIF-uri. WhatsApp-ul, în prezent, acordă timp nelimitat ștergerii unui mesaj, dar de acum înainte va înceta să mai facă asta, după 13 ore, 8 minute și 16 secunde de la anularea comenzii. Schimbarea constă în faptul că mesajele nu vor mai fi șterse dacă telefonul destinatarului a fost închis pe perioada respectivă de timp.

WhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de comunicare la ora actuală, continuă să ne surprindă și să facă update-uri care mai de care mai interesante. În ultimul an, cel puțin, platforma a adăugat opțiuni de audio call, video call și story-uri temporare, asemănătoare celor de la Instagram.

smartphone retele socializare

Aceste îmbunătățiri au contribuit la creșterea bazei de date la aproximativ 1,3 miliarde utilizatori lunar și 1 miliard utilizatori activi zilnic pe platforma WhatsApp.
În plus, compania testează niște funcții noi care vor fi activate, treptat, în viitorul apropiat. Află, de mai jos, care sunt cele 5 opțiuni noi de care se vor bucura utilizatorii WhatsApp.

1. Trecerea de la apel de voce la apel video

Utilizatorii WhatsApp se bucură atât de apeluri audio cât și de apeluri video, dar separat. Cu toate acestea, momentan nu se poate face trecerea de la unul la altul: ca să inițiezi un apel video, trebuie să închizi, mai întâi, apelul audio în desfășurare. Compania testează un buton de Switch între cele 2 opțiuni și va fi, în curând, disponibil tuturor utilizatorilor WhatsApp.

2. Apel audio și video de grup

În ceea ce privește opțiunea de grup, momentan, WhatsApp nu permite utilizatorilor decât să scrie mesaje, varianta de audio/video call nefiind încă existentă. În varianta WhatsApp beta versiunea 2.18.39, lângă iconița listei membrilor prezenți în grupul respective există și cele de apel voce și video.

3. Secțiune "Despre noi" pentru Grupuri

Da, va exista și o descriere pentru fiecare grup în parte de pe WhatsApp. Această secțiune va fi vizibilă tuturor membrilor grupului în cauză, iar descrierea va putea fi editată de oricare dintre ei. Cu toate acestea, doar administratorul grupului va decide dacă aprobă sau nu editarea în cauză.

4. Integrarea Story-urilor de pe Instagram

După integrarea Story-urilor de pe Instagram pe Facebook, acum va fi disponibilă aceasta și pe WhatsApp. Astfel, utilizatorii își vor putea urca Story-ul pe WhatsApp direct de pe Instagram. Simplu ca bună ziua, doar prin intermediul unui buton.

5. Stickere disponibile pe WhatsApp

După integrarea opțiunii de trimitere a GIF-urilor, acum urmează și posibilitatea trimiterii de stickere între utilizatori. Gigantul social media încearcă să îmbunătățească pe cât posibil experiența comunicării, făcând-o tot mai interactivă. Butonul de stickere va fi plasat lângă cel de GIF.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (52)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!