Schimbări majore pentru Whatsapp care afectează toți utilizatorii! Vezi ce se schimbă

Cristina Gherghina

Una dintre cele mai uriașe schimbări de până acum pentru WhatsApp în sfârșit s-a întâmplat! Utilizatorii acestei aplicații așteptau această veste de multă vreme! Whatsapp, aplicația de mesagerie instantă numărul 1 în lume, a introdus autentificarea cu amprentă și pentru dispozitivele cu sistem Android, potrivit Digital Trends.

Cei care dețin telefoane Iphone s-au putut bucura de această funcție încă din luna februarie a acestui an. De asemenea, uitilizatorii dispozitivelor de la Apple pot debloca aplicația și cu ajutorul funcției Face ID.

whastapp

Whatsapp transmite faptul că cei care vor actualiza aplicația vor putea să se autentifice folosind amprenta și vor putea răspunde la apelurile de pe Whatsapp chiar și atunci când aplicația este blocată.

Puteți activa această funcție astfel: Settings/Account/Privacy/Fingerprint lock sau pentru cei care au meniul în limba română,  Setări/ Cont/ Confidențialitate/ Deblocare cu amprentă. 

Whatsapp a fost lansată în anul 2004 de antreprenorii Jan Koum și Brian Acton și a fost un real succes. Din anul 2014, Whatsapp aparține de Facebook.

Surse foto: Istock

Articolul urmator Moment istoric: Facebook, Instagram și Whatsapp au picat simultan. Suma colosală pierdută de Mark Zuckerberg în acest răstimp

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.