Seara feerica in Cetatea Alba Iulia Carolina

Redactor Divahair.ro

Cea mai importanta saptamana a modei din Europa de Est, Feeric Fashion Days, a inceput aseara in superba cetate Alba Iulia Carolina. Zeci de bloggeri si ziaristi, invitati din strainatate, oameni de moda din toate marile capitale ale modei din lume au admirat cele sase colectii prezentate in prima zi de festival.

In interiorul Muzeului Principia, designerii argentinieni Diego de Biase si Eduardo Perez au prezentat ultima colectie Sarah Jessy Jones, o colectie plina de exuberanta, de culoare si de fantezie, aplaudata indelung la finalul manejului. „Suntem foarte impresionati de aceasta tara, suntem foarte fericiti si ne-am dori mult de tot sa venim aici si anul viitor. Cred ca acest eveniment va creste rapid in anii urmatori pentru ca locurile pentru prezentari sunt cu adevarat spectaculoase iar Feeric are potentialul sa devina una din marile saptamani ale modei. Organizarea evenimentului a fost perfecta", spun cei doi designeri.La lasarea serii, podul de acces spre Poarta 3 a devenit imediat neincapator pentru sutele de oameni veniti sa vada cele cinci prezentari ale primei seri a Galei Feeric. Pe scena au urcat colectii semnate Gianni Tolentino, Iulia Manciulea, Mihaela Cirlugea, Haute Future Fashion Academy din Milano si o prezentare de lenjerie intima a faimosului brand parizian Lise Charmel. „Anul acesta a fost agitatie mult mai mare dar in rest experienta a fost foarte frumoasa. Merita sa astepti un an de zile pentru zilele astea", spunea Iulia Manciulea la finalul prezentarii ultimei sale colectii. „Suntem pentru prima data invitati la Feeric Fashion Days prin intermediul partenerului nostru din New York, FTL Moda. Compania noastra are o vechime de 33 de ani iar productiile noastre se indreapta spre calitate, spre stil. Suntem foarte incantati sa fim aici", spun cei doi reprezentanti ai brandului Gianni Tolentino.
Cea de-a doua zi in Alba Iulia incepe la ora 19 cu prezentarea individuala Gianni Tolentino, o colectie creata ca un omagiu adus perioadei renascentiste, in Gradina Romana, iar de la ora 21 continua cu alte patru prezentari pe pasarela Galei Feeric de la Poarta 3 a Cetatii Alba Iulia Carolina. In aceasta seara vom putea vedea creatii Concepto, Paola Balzano - Londra, Andrea Zanatelli - Milano si o prezentare de genti realizata de Caresta Bags.

Feeric Fashion Days Alba Iulia este un eveniment organizat de Fundatia Mitichi in colaborare cu Primaria municipiului Alba Iulia. Mai multe informatii gasesti pe www.feeric.ro si pe pagina de Facebook FeericFashion.

Articolul urmator Suntem în Săptămâna Albă! Ce NU ai voie să consumi zilele acestea, conform calendarului ortodox

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.