Secrets Sunny Beach Resort & SPA de la Hyatt: experiența perfectă all-inclusive de lux adults-only pe malul mării

Secrets Sunny Beach Resort & SPA de la Hyatt: experiența perfectă all-inclusive de lux adults-only pe malul mării

Andreea Constantin

Cer. Mare. Plajă. Hotel de eleganță desăvârșită. Cu toate serviciile incluse, numai pentru adulți, într-o serenitate și stare de bine perfectă, printre oameni care trăiesc acolo momente unice care durează o veșnicie. Precum cele pe care, cu măiestrie, Hyatt Inclusive Collection, cel mai mare grup hotelier de servicii all-inclusive de lux din lume, le creează în cele mai frumoase destinații de plajă din 11 țări, pe diferite continente.

Doar trei din ele sunt în Europa. Iar una e foarte aproape de România. Și se numește Bulgaria. Acolo, la numai 340 de km de București, pe malul mării în vestita stațiune Sunny Beach, pe data de 28.04.2023, Hyatt Hotels Corporation va deschide primul resort din Europa de Est, cu brandul Secrets Resorts and SPA.

Complexul Secrets Sunny Beach Resort and SPA va oferi experiențe de neuitat, pentru adulți peste 18 ani, doritori de escapade de lux pe malul mării, cu rafinament, discreție și romantism, într-o combinație unică dată farmecul naturii înconjurătoare și arhitectura specială, în care majoritatea camerelor au priveliște splendidă spre mare, iar spațiile exterioare, restaurantele, barurile și sălile de întâlniri pot fi configurate pentru a găzdui o mare varietate de momente și evenimente de viață memorabile, de la aniversări și căsătorii, până la întâlniri de business. 

intrare hotel

Și totul sub emblema propriului concept de all-inclusive premium, denumit Unlimited-Luxury®, în care totul este inclus și dus la nivel de artă a ospitalității - de la servicii de înaltă ținută, restaurante gourmet à-la-carte fără rezervare, băuturi locale și internaționale de top, room-service și concierge 24/24, servire la piscină, Wi-Fi de mare viteză în tot complexul, până la activități nesfârșite de zi și petreceri de noapte. 

Și ca o confirmare a ospitalității la nivel de excelență, pentru cei care doresc servicii exclusive, complexul Secrets Sunny Beach Resort & SPA le pune la dispoziție și programul „Preferred Club" - o experiență superioară de lux cu cazare și servicii personalizate, atât în cameră, cât şi în zonele comune, precum Preferred Club Lounge, Camere Preferred, zonă exclusivă la piscină, minibar premium și multe altele. 

La Secrets Sunny Beach Resort & SPA, timpul se trăiește după pofta inimii: 

În ritm lent, cu note de relaxare la cele două piscine sau la centrul SPA cu servicii exclusive de sănătate și well-being. La dispoziția oaspeților se află și 5 restaurante cu diferite specialități locale și internaționale, cu servire în sistem bufet sau à-la-carte și 4 baruri
sau

În ritm dinamic, în activități opționale, neincluse în pachet, precum parasailing sau excursii cu vaporașul. La dispoziția oaspeților complexului se află și un centru de închiriat biciclete- o plimbare și-un apus de soare în portul de yacht-uri Marina Dinevi, sau  în orașul antic Nessebar, declarat patrimoniu UNESCO, aflate în apropiere, fiind întotdeauna bine-venite!

terasa

Rezervările sunt deschise, cele mai bune tarife și o mare varietate de spații de cazare, le găsiți chiar pe site-ul Secrets Sunny Beach RESORT and SPA . Iar vestea bună este că orice oaspete al complexului Secrets Sunny Beach Resort and SPA pășește în lumea Hyatt și beneficiază de o multitudine de avantaje!

World of Hyatt

Așa se numește programul de loialitate al companiei Hyatt Hotels Corporation care oferă multiple beneficii și privilegii pentru membrii săi. Programul este conceput pentru a răsplăti fidelitatea oaspeților și pentru a încuraja revenirea acestora în hotelurile Hyatt.

Pe lângă statutul de elită într-unul din cele mai prestigioase hoteluri din lume, cu servicii premium, indiferent de destinație și de brand, calitatea de membru al programului de loialitate înseamnă și economii prin oferte și discount-uri speciale, puncte de loialitate care pot fi transformate în bonusuri, nopți de cazare sau nivel superior de servicii, sejururi cu servicii exclusive în care starea de bine a oaspeților e ridicată la nivel de artă a ospitalității.

Pentru că asta înseamnă brandul Hyatt! Amintiri cu oameni dragi, experiențe memorabile și personalizate, într-o atmosferă rafinată, cu servicii premium și preocupare pentru confortul deplin al oaspeților săi! Bucurați-vă doar de beneficiile și prezența lui atât de aproape de România, pe una dintre cele mai frumoase plaje din Bulgaria, Sunny Beach!

Articolul urmator
Psalmul 13 și puterea lui vindecătoare și binecuvântătoare. Cum și când trebuie rostit
Psalmul 13 și puterea lui vindecătoare și binecuvântătoare. Cum și când trebuie rostit
Ce vacanta ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce vacanta ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.