Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Semne că ai întâlnit aceeași persoană într-o viață anterioară și că aveți o reuniune karmică

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Sunt persoane pe care le întâlnim prima oară, dar avem senzația că le cunoaștem de o viață. Ori oameni care ne trezesc o respingere instinctivă, deși nu știm nimic despre ei și nu i-am mai întâlnit niciodată. Iar când în viața noastră apare o mare iubire, nu o dată simțim că cel sau cea de care ne-am îndrăgostit a fost alături de noi dintotdeauna, că ne leagă un destin comun, ce vine dinainte de nașterea noastră.

În plus, nu o dată am avut sentimentul că unele persoane care trec prin viața noastră s-au ivit ca să ne învețe ceva, pentru ca noi să evoluăm pe calea noastră spirituală și să ne dezvăluim potențialul.

Toate aceste simțăminte pot avea o explicație mai profundă: este posibil ca persoanele care ne ies în cale să fi fost lângă noi și într-o existență anterioară, iar reunirea cu ele să aibă un sens karmic. Aceasta, desigur, dacă credem în reîncarnare.

silueta karma

Semnele reuniunii karmice

1. Simți o conectare puternică și imediată cu persoana respectivă

Deși nu v-ați întâlnit până la un anumit moment, ai senzația că vă cunoașteți de o veșnicie. O persoană dintr-o viață anterioară va trezi întotdeauna în tine o reacție semnificativă, deși nu întotdeauna pozitivă. Sunt persoane care îți repugnă sau care te irită de la început, deși nu-ți dai seama de ce. În orice caz, fie că te simți legat de respectiva persoană, fie că o respingi, faptul că nu-ți este indiferentă reprezintă un semn al unei întâlniri karmice. Uneori, senzația de familiaritate cu acea persoană este atât de puternică, încât ți se pare că trăiești un straniu fenomen de déjà-vu.

2. Te simți atras în mod irepresibil de o persoană

O persoană cu care ai avut o legătură strânsă într-o existență anterioară va fi un puternic punct de atracție pentru tine. Nu este vorba neapărat despre o legătură romantică. Un suflet pereche poate fi și un prieten bun, un frate sau un cunoscut la care ții. În plus, poate fi și o persoană cu care ai lucruri neîncheiate din viața trecută, care are rolul de a te învăța o lecție importantă pentru evoluția ta. Întotdeauna întâlnim pe cineva cu un anumit motiv, chiar dacă îl cunoaștem sau nu.

3. Simți dragoste la prima vedere

Fie că este de lungă durată sau pasageră, dragostea la prima vedere este un semn important că ai mai întâlnit în existențele tale trecute acea persoană și că te-ai simțit atrasă de ea. Unii astrologi vorbesc despre„dragoste la prima amintire”, susținând că nu este vorba, în realitate, despre o primă vedere, ci despre reluarea unei legături mult mai vechi.

intalnire

4. Ai o conexiune cu acea persoană

Când două persoane au o istorie foarte lungă împreună, însemnând că au trăit mai multe vieți alături, mințile lor ajung să vibreze la unison. Atunci, se pot trezi că folosesc aceleași cuvinte, că se gândesc la aceleași lucruri, în același timp, că își înțeleg unul altuia gândurile. Acestea sunt fenomene frecvente de telepatie între persoane care se consideră suflete pereche, care se pot petrece deopotrivă când persoanele respective sunt alături sau când sunt la distanță.

5. Ai senzația unei dinamici diferite de roluri cu persoana respectivă

Acest lucru se referă la faptul că, uneori, o persoană care apare în viața ta pare a avea cu totul alt rol decât cel „oficial”. De exemplu, sunt persoane care mărturisesc că simt față de părinții lor acel gen de sentimente pe care le au și față de propriii copii. În astfel de cazuri, este posibil ca acei părinți să le fi fost fii sau fiice în viețile anterioare.

6. Ai sentimentul că recunoști o anumită trăsătură a unei persoane

Unii oameni au senzația că trăsăturile celor pe care îi iubesc le sunt extraordinar de familiare. De exemplu, există persoane care susțin că au recunoscut imediat ochii unei persoane la care țin sau fizionomia sa, deși nu au mai văzut-o niciodată. Anumiți esoteriști cred că atât trăsăturile fizice, cât și cele sufletești rămân relativ neschimbate de la o viață la alta.

7. Legătura dintre tine și animalul tău de companie pare predestinată

Întâlnirile karmice nu se rezumă doar la oameni. Uneori ai senzația că animăluțul tău de companie este un suflet drag care a venit lângă tine din altă viață, ca să te protejeze. Dacă cineva este atras în mod inexplicabil spre un anumit tip de animal, acesta ar putea fi, de asemenea, semn că într-o viață precedentă a avut alături acel animal.

fata cal

8. Poți relua oricând, cu ușurință, legătura cu o anumită persoană

Unele prietenii durează peste ani și, chiar dacă nu ai întâlnit un amic multă vreme, când vă revedeți, vă simțiți ca și cum nu v-ați fi despărțit niciodată. Acest tip de legătură foarte puternică și conectare instantă poate fi semnul că vă cunoașteți din vieți anterioare și ați avut mereu o relație foarte strânsă, ce poate trece, cu ușurință, peste timp și despărțire.

Surse foto: Pixabay, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (35)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!