Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Semne că Universul nu v-a adus împreună întâmplător

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

În viața noastră, întâlnim nenumărate persoane, iar, printre ele, sunt și cele care vor deveni esențiale la un moment dat pentru noi.

Sufletele pereche nu se anunță în existența noastră cu surle și trâmbițe, dar anumite semne subtile le fac simțită prezența, înainte chiar de a ne da seama cât de importantă și semnificativă este persoana pe care tocmai am întâlnit-o.

dragoste cosmica

Poate că este doar un sentiment de familiaritate, ca și cum am cunoaște pe cineva dintotdeauna ori sunt anumite coincidențe și sincronicități sau anumite mesaje pe care nu le înțelegem de la început. Cert este că Universul ne semnalizează că nu ne-a scos întâmplător în cale o anumită persoană, dacă știm cum să privim cu atenție în jurul nostru. 

Semne că ne-am întâlnit sufletul pereche

1. Chiar dacă există conflicte și provocări intre noi, luptăm să ne găsim armonia

Atunci când persoana care ne-a ieșit în cale este menită de Univers să ne rămână alături, oricât de mari sunt încercările prin care trecem împreună, oricât de multe furtuni se abat peste relația noastră, simțim că nu trebuie să abandonăm lupta. Dincolo de vicisitudinile vieții, sentimentul că întâlnirea cu o anumită persoană nu este întâmplătoare rămâne puternic și ne ghidează pe drumul nostru pentru găsirea echilibrului.   Chiar dacă durează luni sau ani, ne vom strădui împreună să învingem piedicile ce ne stau în cale, iar ceea ce rămâne, până la sfârșit, este dragostea ce ne leagă. 

 2. Ne simțim confortabil lângă acea persoană

Mai mult decât pasiune sau emoții intense, ceea ce ne leagă de acea persoană este faptul că ne simțim confortabil în preajma ei. Nu ne temem de nimic, avem sentimentul că suntem mereu în siguranță și o deplină familiaritate cu cel pe care Universul ni l-a trimis să ne fie alături. 

3. Simțim că celălalt ne completează

Atunci când suntem cu sufletul nostru pereche, avem sentimentul că posedăm un adevăr întreg, că suntem împliniți. Chiar dacă ne păstrăm fiecare individualitatea și ne respectăm granițele, sentimentul de a ne completa unul pe celălalt este mereu prezent. 

4. Gustăm fiecare umorul celuilalt

Chiar dacă principala forță care ne leagă este încrederea, umorul are și el contribuția sa. Când două persoane sunt menite să fie împreună, fiecare înțelege umorul celuilalt, îi pătrunde subtilitățile și se delectează cu vorbele sale de duh.  Umorul este o forță sănătoasă, antrenantă, care dă culoare relației noastre, îmbunătățește comunicarea, ne face mai puternici în fața provocărilor vieții. 

5. Nu ne temem că celălalt ne va trăda

Avem curajul să-i încredințăm toate tainele noastre, să-i arătăm toate vulnerabilitățile. Trădarea și infidelitatea nu încap între două suflete pereche. Atunci când nu avem  nici o teamă în preajma unei persoane și ne încredem complet în ea, acesta este un semn că Universul ne-a scos-o special în cale. 

6. Fiecare contribuie la creșterea celuilalt

Relația dintre două suflete pereche este o relație de creștere, de dezvoltare împreună. O persoană care ți-a fost adusă de Univers în cale contribuie întotdeauna la dezvoltarea ta. La rândul său, cel de lângă tine simte că îl susții în evoluția sa și că relația voastră este o rampă de lansare pentru un nou nivel de împlinire personală. 

cuplu cosmic

7. Relația intimă este importantă, dar nu esențială

Sexualitatea face ca o relație să devină mai profundă, mai colorată și mai pasională, dar nu este un scop în sine în cazul sufletelor pereche. Erotismul vine ca urmare a intimității noastre totale și a faptului că ne simțim perfect unul cu celălalt. Chiar dacă acesta lipsește, două suflete pereche pot să se simtă complete și în absența sa. 

8. Persoana care ne este destinată nu fuge din calea greutăților

 Atunci când trecem printr-o perioadă dificilă, de exemplu dacă ne confruntăm cu boală, pierderi sau dependențe, cel pe care Universul ni l-a destinat rămâne lângă noi și ne susține. Ne împrumută din forța sa și nu-și pierde niciodată răbdarea și încrederea în noi. Sufletul nostru pereche nu încearcă să se impună și să ne controleze, ci să ne dea putere și să ne facă să avem încredere în noi. 

9. Sufletul pereche ne inspiră și ne ajută în misiunea noastră

Chiar dacă are nevoie de prezența ta, sufletul pereche nu este o piedică în calea viselor tale. Dacă simți că ai o misiune, cel care îți este destinat de Univers te va susține și te va inspira, pentru că pune mulțumirea ta sufletească mai presus de nevoile sale. Fie că îți dorești să creezi o operă de artă sau o mare afacere, persoana pe care Universul ți-a trimis-o în cale este sursa ta de inspirație și de curaj.

 10. Energia curge între noi și mergem în aceeași direcție

energii

Atunci când suntem alături de sufletul nostru pereche simțim că ne leagă un fir energetic, care ne ține mereu pe aceeași cale. Dacă noi conducem pe această cale, ascultăm întotdeauna de celălalt, îl întrebăm cum se simte și ne ajustăm în funcție de nevoile sale. Chiar dacă apar neînțelegeri, lucrăm împreună ca să le rezolvăm. În felul acesta, energia care ne leagă curge nestingherită, îndreptându-ne către locul în care amândoi vrem să ajungem. 

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!