Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Singura minciună pe care ai voie să o spui în viaţă fără să fii judecată pentru asta

Violeta Ieremie

Ştim cu toţii că nu e bine să minţi. Aşa e clişeul. Cei care află că ai minţit dau dezaprobator din cap.

Însă orice are şi reversul medaliei. Cum arată reversul medaliei în acest caz?

Ştii că în copilărie ţi se spune să nu vorbeşti cu străinii sau să nu oferi date personale ca, de exemplu, unde locuieşti. Cum se împacă acest lucru cu faptul că nu trebuie să minți, principiu în funcție de care ar trebui să ne ghidăm viața?

dubla personalitate

Ei bine, există o situație în care chiar este recomandat să nu spui adevărul despre tine. Așadar, poți face o excepție atunci când călătoreşti singură şi eşti asaltată de persoane necunoscute ce vor să afle detalii legate de viața ta. Iar asta pentru că există posibilitatea ca străinul care s-a așezat lângă tine să fie un infractor, a cărui unică misiune este să culeagă informații prețioase despre tine, ca mai apoi să te urmărească și să te jefuiască.

Nu ești obligată să îi spui unui străin unde locuiești, unde mergi, cu cine sau unde vei fi cazată. Este chiar indicat să inventezi un soț sau un prieten, dacă nu îl ai, și să le transmiți date care să le dea de înțeles că nu ești deloc pe lista lor de ”posibile victime!” și că ai spatele asigurat.

Așadar, sunt câteva situaţii din care nu poţi să ieşi decât creându-ţi singură contextul în care să te simţi în siguranţă.

Să zicem că ai ieşit singură la plimbare sau să mănânci ceva şi vine un bărbat şi-ţi face avansuri. Este în regulă să spui că îl aştepţi pe prietenul tău.

Sau se ţine după tine un vânzător insistent care vrea neapărat să-şi prezinte marfa. În acest caz, e o soluţie bună să te consulţi cu cineva, nu? Şi cu cine poţi să faci asta dacă nu cu persoana sau cu persoanele pe care le aştepţi?

cu degetele incrucisate

Astfel, eşti mai puţin vulnerabilă şi expusă pericolelor. Îţi este de ajuns curajul pe care l-ai avut de a călători singură. Alege înţelept ce atitudine ai mai departe şi cu la fel de mare prudență fă și selecția în privința celor cu care vei interacționa.

Este mai bine să-ţi iei câteva măsuri de precauţie, în acest fel tu putând să te bucuri de călătorie liniştită.
Şi încă un sfat preţios: învaţă, înainte să pleci într-o anume ţară, câteva cuvinte care te pot ajuta să te descurci şi să înţelegi puţin din ce îţi spun străinii.

Sunt unele lucruri în viaţă pe care le înveţi experimentând, acestea fiind lecţii, şi altele cu care eşti mai preventiv şi îţi canalizezi energia spre partea frumoasă, aceea a călătoriei într-un loc minunat.

În acest caz, este indicat să minţi pentru siguranţa ta. Şi este în regulă să nu te judeci pentru asta.
Să călătoreşti singură poate fi o provocare. Este, de fapt, un act de curaj, arată despre tine curiozitatea, dorinţa de a experimenta, de a explora, de a avea amintiri frumoase.

Nu lăsa ca detaliile mici, dar extrem de importante, să-ţi strice vacanţa. Acolo, chiar numai tu eşti responsabilă pentru viaţa ta. Acţionează înţelept, însă cu inima deschisă către necunoscut şi lasă viaţa să-ţi aducă experienţe extraordinare!

Aşadar, draga mea, fii precaută!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!