Nu Skin

Singura zodie cel mai aproape de perfecțiune

DivaHair

Cele 12 semne zodiacale sunt unice, extraordinare și te cuceresc datorită calităților lor, însă numai una este aproape completă din punctul de vedere al trăsăturilor pe care oricine și le-ar dori la o persoană.

Este vorba despre zodia Balanță, nu doar cea mai echilibrată dintre semnele zodiacale, dar și una dintre cele mai înțelepte, iubitoare, înțelegătoare și pacifiste zodii. Balanța este semn masculin, de aer, predominant intelectual.

Are calități mentale puternice și, pentru că este guvernată de planeta Venus, este o persoană senzuală, iubitoare, atrasă de bunul gust și cu aplecare spre frumos și artă.

Iată trăsăturile care o fac pe Balanță să fie aproape perfectă! 

În iubire

Chiar dacă este un semn masculin, Balanța nu împrumută decât seriozitatea și stabilitatea de la această descendență astrală. Ea se consideră parte dintr-un întreg, motiv pentru care iubirea pe care o oferă este totală. Nu concepe să nu iubească fără să-și considere partenerul egalul său. Acesta va fi tratat regește, deoarece, așa cum își pune pe primul loc nevoile ei, Balanța le va pune pe același loc și pe ale lui. Când va întâlni partenerul alături de care decide să-și continue restul vieții, Balanța se va atașa complet, se va contopi cu acesta și-i va oferi iubirea perfectă. Balanța este un partener absolut fermecător: sociabil, spontan, intens, pasional, plin de surprize.

În familie, Balanța este cea care se gândește întotdeauna prima la cei din jur, cea care telefonează pentru a se asigura că toată lumea este bine. Știe exact ce cadouri să ofere, are un spirit pragmatic și face economii, iar când un apropiat are nevoie de sprijin, Balanța va fi umărul pe care acesta poate plânge.

În prietenie

În prietenie, Balanța este obiectivă, echilibrată, este „creierul” găștii. Toată lumea vine la ea pentru a se plânge, a discuta, a căuta rezolvări. Și-i apropie doar pe aceia de care este sigură că sunt sinceri cu ea și care, la rândul lor, i-ar aprecia transparența, sinceritatea și tendința de a fi mult prea directă atunci când are ceva de spus. Iar ceea ce o face să fie prietena aproape perfectă este faptul că întotdeauna știe ce să spună, atât când e vorba de critici, cât și când e vorba de aprecieri, încât să nu fie nici lingușitoare, dar nici tranșantă. Diplomația ei este trăsătura care o face pe Balanță perfectă în ochii prietenilor ei.

În profesie

Muncitoare, cerebrală, aplecată spre frumos, spre cultură, Balanța este combinația perfectă la serviciu. Indiferent de domeniul în care activează, Balanța este cea cu care poți discuta pe marginea oricărui subiect. Știe puțin din toate, iar gusturile ei alese o fac să fie remarcată de persoanele sus-puse și invidiată de colegii răutăcioși. Simțul umorului este una dintre calitățile care o ajută de minune nu doar în relația cu partenerul și cu prietenii, dar și la serviciu.

Cel mai bine funcționează în posturi de conducere, fiind foarte abilă în luarea de decizii, pentru că le analizează cu foarte multă atenție și grijă, însă toate rotițele se învârt foarte repede, astfel încât hotărârile ei sunt prompte. Vine întotdeauna cu cele mai bune soluții, de aceea chiar și superiorii vin la ea pentru a-i cere părerea.

Ai avut de-a face cu o Balanță? Cum ți s-a părut interacțiunea cu ea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (304)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!