Horoscop
Înapoi la

Cristale zodii Balanta

Balanta

Balanțele sunt persoane destul de echilibrate, însă din cauza indeciziei caracteristice, pot avea parte de multe stări de anxietate sau de stres intens. Cristalele care le ajută în acest sens sunt:

• Piatra lunii: cristalul perfect pentru zodia Balanță îi oferă persoanei născute în această zodie o senzație de fericire și de inimă ușoară. Balanța este o persoană indecisă, care se îngrijorează destul de des, deci are nevoie de mai multă energie pozitivă. Piatra lunii ajută nativa sau nativul să aibă o intuiție mai puternică și să își dea seama cu ușurință pe ce cale trebuie să o apuce.

• Turmalina roz: este o piatră ideală pentru persoanele care nu reușesc să treacă peste momentele dificile sau se confruntă cu foarte mult stres, ea conținând o cantitate mare de litiu. Totodată, acest cristal poartă noroc în dragoste și te ajută să depășești momentele de impas și să ierți mai ușor persoana de alături.

• Piatra soarelui: pentru o veritabilă infuzie de fericire, o Balanță poate să poarte acest cristal cu sine tot timpul. Nu doar că îmbunătățește dispoziția, dar aduce și noroc la bani, fiind de ajutor dacă nativii au de încheiat un contract sau de cumpărat ceva important. În plus, piatra soarelui atrage Balanțele și datorită aspectului, putând fi folosite ca bijuterii care „gâdilă” simțul estetic al nativelor.

arhiva horoscop

Afla ce iti rezerva astrele in fiecare zi!

Incepe-ti fiecare zi cu horoscopul direct in casuta ta de mail!
Vei sti la ce sa te astepti si cum sa te comporti astfel incat sa faci intodeauna cele mai bune alegeri.

Va rugam sa completati campurile necesare.