Singurul bărbat din zodiac pentru care merită să lupți

Singurul bărbat din zodiac pentru care merită să lupți

Victoria Dragan

Nu este deloc ușor să găsești un bărbat care să te convingă cu toată ființa lui că merită să rămână în viața ta pentru totdeauna. Se poate întâmpla să îl vezi așa pe partenerul tău pentru că ești mult prea îndrăgostită ori pentru că se pricepe să te joace pe degete la început, dar tot realizezi la un moment dat cum stau lucrurile de fapt. Ca să nu mai cauți acul în carul cu fân, îți „șoptim” un truc astrologic, anume zodia în care s-a născut bărbatul pentru care merită să mergi până în pânzele albe. El este acel reprezentant al sexului opus pentru care merită să scoți tot arsenalul de seducție la bătaie.

Află mai jos în ce zodie s-a născut singurul bărbat pentru care chiar merită să lupți în viață!

Nativul pentru care merită să îți vinzi și sufletul

Cu siguranță ai auzit până acum de expresia „are balta pește”, care este potrivită pentru acele momente în care îți pierzi încrederea că mai există un bărbat bun pentru tine. Ca să eviți legăturile cu parteneri nepotriviți, lasă-te pe mâna astrologilor și luptă pentru singurul nativ care merită cu adevărat.

Nu te mai ținem în suspans, ci ți-l prezentăm pe reprezentantul zodiei Fecioară. Pe cât este de greu de obținut acest bărbat, pe atât de mult merită. Poate că îți va fi greu să te ridici la nivelul pretențiilor pe care le are, dar atunci când vei reuși să pui mâna pe el, îți vei da seama că a meritat fiecare treaptă urcată cu greu.

Ca să intri în grațiile nativului născut în simbolul Fecioarei, va trebui să fii atentă la fiecare detaliu. Spiritul lui critic s-ar putea să te scoată din sărite câteodată, dar este bine să îi demonstrezi că ești pe aceeași lungime de undă cu el. Are nevoie lângă el de o femeie pe care să știe că se poate baza, iar tu trebuie să îi arăți că ești aceea.

Ai nevoie de motive pentru a afla de ce merită să lupți pentru bărbatul Fecioară? Ei bine, acest nativ este fidel, harnic, bun la suflet, de încredere și punctual. Rar vei întâlni această combinație la alt bărbat din zodiac. Încă nu te-am convins că merită să îți vinzi și sufletul pentru el? Dar dacă adaugăm și că este deștept, calm, talentat și că acordă multă atenție îngrijirii personale? În trei cuvinte – bărbatul Fecioară este inteligent, sexi și fidel. Ce îți poți dori mai mult de la un reprezentant al sexului opus?

Dar să nu neglijăm nici activitatea din dormitor. Dacă te gândești că un bărbat care are atâtea calități trebuie să dezamăgească rău în altă parte, află că te va urca pe culmile plăcerii. El îți oferă o combinație căreia cu siguranță nu îi vei putea rezista. Este romantic, dar intens în același timp. Îi place să fie tandru, dar va și domina în pat și în orice alt loc vă veți bucura unul de altul.

Încă un motiv pentru care merită să lupți pentru reprezentantul acestei zodii este faptul că îi place să își asume responsabilități. El nu va fugi de activitățile gospodărești, așa cum fac alții, ci se va implica în toate. Îi place să fie stâlpul familiei și să ducă tot greul în spate, astfel că nu te va lăsa niciodată atunci când ai nevoie de ajutor, dimpotrivă.

Te-am convins că bărbatul Fecioară merită să lupți pentru el? Atunci nu mai sta pe gânduri, ci scoate tot arsenalul de seducție la bătaie. Nu îți promitem că va fi ușor, dar îți putem spune că vei primi o recompensă pe măsură.

Articolul urmator
Părintele Calistrat Chifan despre tinerii care se căsătoresc după 30 de ani. „Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”
Părintele Calistrat Chifan despre tinerii care se căsătoresc după 30 de ani. „Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (66)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.