Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului: „Trăsăturile feței arată dacă relația ta va dura”

Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului: „Trăsăturile feței arată dacă relația ta va dura”

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Soarta unui om este ascunsă în trăsăturile feței - aceasta este una dintre vechile credințe care stau la baza tehnicilor moderne de citire a chipului. Chinezii dezvoltaseră deja, cu secole înainte de era noastră, arta de a interpreta personalitatea umană în funcție de trăsăturile faciale, iar știința denumită fiziognomonie își are originile îndepărtate în Grecia antică.

 Este de la sine înțeles că trăsăturile vorbesc și despre destinul nostru romantic și sentimental. Iar specialistul în citirea feței Suada Agachi arată că există trăsături care ne permit să anticipăm cât de mult vom suferi în dragoste și cât de durabilă va fi relația noastră.

expresii

Ridurile de sub ochi arată cât de mult am suferit

„Ridurile care coboară în jos, de la ochi, arată gradul de mâhnire și de durere”, spune Suada Agachi. „Cu cât acestea sunt mai lungi, ca și cum ar plânge chipul său prin riduri”, cu atât persoana respectivă a suferit mai tare. Astfel încât, atunci când vrem să ne dăm seama dacă un om a fost trădat și a suferit din dragoste, primele pe care trebuie să le analizăm sunt ridurile de sub ochi ce coboară către obraji.

Suada Agachi, specialist în citirea trăsăturilor feței

Pe de altă parte, ridurile care pornesc de la ochi, „traversează și intră pe tâmple, fără ca omul să zâmbească, arată gradul de infidelitate”. Acesta poate fi un prim indicator că relația noastră se va destrăma.

Trăsăturile persoanelor cu o relație longevivă se aseamănă

„Privirile li se aseamănă, adică gradul de deschidere a pleoapei superioare se aseamănă cu al partenerului”, susține Suada Agachi. Modul în care omul privește este corelat cu „tipul de gândire și de simțire, pentru că asta înseamnă, până la urmă, o uniune, să fim unul și același”.

Acest lucru se potrivește foarte bine cu un citat celebru, al lui Antoine de Saint Exupery: „A iubi nu inseamnă a ne privi unul pe celălalt, ci a privi amândoi în aceeași direcție”. Persoanele care se iubesc și a căror relație este făcută să dureze seamănă în multiple trăsături, dar modul de a privi la fel lucrurile (atât la propriu, cât și la figurat) te frapează cel mai tare.

Forma pleoapelor denotă aspectele în care un cuplu se aseamănă. „Dacă amândoi au arcada cărnoasă și pleoapele ascunse, înseamnă că își doresc să dobândească bunuri materiale, să aibă copii sau o viață socială activă.”

Dacă partea superioară a pleoapelor și arcada sunt asemănătoare la cei doi parteneri, acest lucru semnifică longevitatea relației lor. Suada Agachi numește această zonă „Palatul Proprietății”, ea arătând „cu cine faci casă”. Cu cât zona respectivă este mai cărnoasă, mai expusă, cu atât persoanele sunt mai sociabile și mai dispuse să intre și să rămână într-o relație.

femeie si barbat

Trăsăturile care se abat de la medie semnifică singurătate în cuplu

Suada Agachi subliniază faptul că persoanele singuratice, care nu se adaptează la viața de cuplu, au niște trăsături caracteristice, care, în general, sunt ceva mai pronunțate, depășind oarecum media sau, dimpotrivă, sub medie. De exemplu, oamenii care au arcadele proeminente, osoase, dure sunt niște singuratici, la fel și cei care au partea de sus a feței mai înaltă și sprâncenele și arcadele foarte sus. „Trăsăturile extrem de joase arată singurătate. Trebuie să existe un echilibru.”

Echilibrul și armonia chipului sunt foarte importante. „Nu contează cât e de frumos la chip, cât e de atrăgător, ci cât r de armonios”, acesta este aspectul cel mai important în citirea chipurilor. Persoanele care au o anumită „dezordine” pe chip, anumite aspecte care afectează armonia feței, se află într-o luptă pentru a-și pune viața în ordine. Atunci când vor dobândi o armonie interioară, ea se va citi atât pe chip, cât și în relațiile din viața lor.

Surse foto: iStock, captura Youtube

Articolul urmator
Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă
Ce înseamnă dacă și sub ce formă ai inelul lui Venus în palmă
Ce spun trasaturile faciale despre tine?
Incepe quiz
Ce spun trasaturile faciale despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.