Tabla albă magnetică - de ce să ții cont atunci când o cumperi

Tabla albă magnetică - de ce să ții cont atunci când o cumperi

Redactor Divahair.ro

Tabla albă magnetică sau whiteboard-ul este un obiect din ce în ce mai întâlnit în mediile office grație beneficiilor pe care le oferă. Ședințele de lucru, întâlnirile cu partenerii ori colaboratorii, prezentările creative, dar și alte proiecte interne nu ar mai fi la fel fără o tablă albă magnetică.

Pe lângă latura practică, tabla albă magnetică are și una creativă, fiind un instrument care stimulează imaginația. Poate fi folosită pentru scrierea textelor motivaționale, a ideilor, dar și pentru jocuri specifice mediului office care pot condimenta atmosfera din birou și apropia colegii.

femeie care scrie pe tabla magnetica

Dacă te-ai hotărât să dotezi biroul cu un whiteboard, trebuie să acorzi atenție unor criterii de selecție. Descoperă în continuare ce caracteristici este recomandat să verifici înainte de achiziție.

Dimensiunea tablei albe magnetice

Este indicat ca tabla albă magnetică să fie aleasă în funcție de cât de mare este spațiul în care va fi amplasată. Dacă este vorba despre un birou mic, atunci nu este nevoie să investești într-un instrument mare. În schimb, dacă va fi montată într-o sală de ședințe mare, trebuie să se plieze pe spațiu. Ia în considerare că se vor aduna mulți colegi și că trebuie să aibă acces la whiteboard și la informațiile prezentate pe el.

Modalitatea de montare

Multe modele de table albe necesită utilizarea unei bormașini pentru montare. Ia această informație în calcul atunci când achiziționezi un astfel de instrument pentru firma ta ori chiar pentru camera copilului. De regulă, se livrează cu un kit de montaj, astfel încât să poată fi utilizată cât mai curând. Multe vin la pachet și cu burete de curățare, markere și spray de curățare.

Dacă nu ești încântat de montajul cu ajutorul unei bormașini, îți poți îndrepta atenția spre un model pe roți. Nu mai trebui să dai găuri în perete și poate fi mutată cu ușurință dintr-o încăpere în alta. Dezavantajul este că ocupă mai mult loc față de cea care se agață pe perete.

Suprafață rezistentă

Nu alege un model de whiteboard la întâmplare, ci citește cu atenție caracteristicile fiecărui produs. O tablă albă magnetică ce promite că are o suprafață rezistentă la zgârieturi îți va fi un camarad de drum lung. Odată ce suprafața tablei va fi zgâriată, nu o vei mai putea salva cu nimic. De aceea este indicat atât să investești într-un produs de calitate, dar și să ai grijă de el. Prin urmare, folosește pentru curățare doar spray-uri speciale pentru whiteboard, bureți și șervețele speciale. Orice material abraziv o poate afecta.

Ești în căutarea unui whiteboard pentru firmă ori pentru camera copilului? Găsești o diversitate de modele de table albe magnetice pe papetărie.ro, plus accesoriile necesare.

Articolul urmator
8 sfaturi pentru a decodifica trucurile de marketing, care te ajută să cumperi ieftin și inteligent
8 sfaturi pentru a decodifica trucurile de marketing, care te ajută să cumperi ieftin și inteligent
De ce fel de superstitie ar trebui sa tii cont?
Incepe quiz
De ce fel de superstitie ar trebui sa tii cont?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.