Teatrul Elisabeta stie cum sa te faca sa razi!

Teatrul Elisabeta stie cum sa te faca sa razi!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Exact cum v-au obisnuit, cei de la Teatrul Elisabeta au revenit din vacanta de sarbatori in forta, cu spectacole care mai de care mai amuzante, cu rasturnari de situatii, incurcaturi si intrigi amoroase.

Vasile Calofir

“Inca nu, dar o sa fie…” este o adaptare dupa piesa “Not now my darling” a dramaturgilor britanici Ray Cooney si John Chapman. O comedie de situatie in care intrigile amoroase dau nastere unor incurcaturi amuzante irezistibile. Din distributie fac parte: Bogdan Stanoevici, Gabi Costin, Alexandra Velniciuc, Valeria Stoian, Vasile Calofir, Mirela Stoian, Stefan Velniciuc, Anca Dinicu, Raluca Ghervan, Mihnea Nicolau si Teodora Daiana Pacurar.

Comedia “Inca nu, dar o sa fie…” se joaca vineri, 25 ianuarie, ora 19:00.

“Vassa Jeleznova” este bazata pe textul romanului “Mama” al dramaturgului rus Maxim Gorki, nominalizat de 5 ori la premiile Nobel pentru literatura. Este povestea unei femei puternice de afaceri care este dispusa sa faca orice pentru a-si proteja copiii. “Vassa Jeleznova” este prima piesa clasica jucata exclusiv de actori de comedie, bucurandu-se de interpretarea exceptionala a unor actori indragiti precum: Adriana Trandafir, Orodel Olaru, Alexandra Velniciuc, Doru Ana, Vlad Linta, Alexandru Prical, Irina Noaptes, Raluca Ghervan, Valeria Stoian, Mirela Stoian si Mihnea Nicolau.

Alexandra Velniciuc

Tragi-comedia “Vassa Jeleznova” se desfasoara sambata, 26 ianuarie la ora 18:00.

“O casnicie linistita” este o comedie romantica savuroasa despre dragoste patimasa, gelozie si sentimente vechi, aparent stinse, care inca vibreaza. Cu actori precum Silviu Biris, Corina Danila, Doina Antohi si Stefan Ruxandra, “O casnicie linistita” reuneste patru tipologii diferite de personaje dand nastere unor situatii cum nu se poate mai amuzante.

“O casnicie linistita” va avea urmatoarea reprezentatie pe data de 27 ianurarie la ora 18:00.

“Milionul, nepoatele si milionara” prezinta povestea a doi tineri dispusi sa faca orice pentru a se imbogati. Comedia este condimentata de interpretarea de exceptie a Adelei Marculescu, Stefan Velniciuc, Cosmin Selesi, Lucian Ghimisi, Raluca Ghervan, Valeria Stoian, Adi Gheo, Alexandru Prica, Vlad Lintas si TImotei Gramesc.

“Milionul, nepoatele si milionara” se desfasoara marti, 29 ianuarie ora 19:00.

Pentru informaţii suplimentare şi bilete disponibile, www.TeatrulElisabeta.ro. 

Articolul urmator
Previziunile Lidiei Fecioru pentru 2024: „O altă pandemie e „pe vine”!”
Previziunile Lidiei Fecioru pentru 2024: „O altă pandemie e „pe vine”!”
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă
Incepe quiz
Cât de bine îți cunoști corpul? Testul pe care orice femeie ar trebui să îl facă

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.