Tefal Romania și Jamila Cuisine: Primul live cooking simultan pe două pagini de Facebook

Tefal Romania și Jamila Cuisine: Primul live cooking simultan pe două pagini de Facebook

Redactor Divahair.ro

Tefal și Jamila Cuisine au oferit un regal gastronomic fanilor din social media, realizând în premieră o rețetă transmisă live pe două pagini de Facebook.

Fanii din cele două comunități au avut la dispoziție o săptămână să aleagă preparatul pentru live. Votul publicului a mers către o delicioasă rețetă de brioșe cu căpșuni, pe care Jamila a pregătit-o cu ajutorul mixerului Tefal Powermix. Pe parcursul sesiunii de live cooking, Jamila a interacționat cu fanii, răspunzând în timp real întrebărilor și comentariilor primite pe paginile Tefal și Jamila Cuisine.  La final, trei dintre cei mai activi fani au fost recompensați cu un mixer Tefal Powermix.

„Ne-a plăcut foarte mult opțiunea de live video anunțată de Facebook și am vrut să o testăm printr-o acțiune fulger. Cu Jamila Cuisine avem o colaborare pe termen lung și astfel s-a născut ideea unui cooking show transmis pentru prima dată în direct pe paginile noastre de Facebook. Reacțiile fanilor au fost excelente, semn că acest nou feature se pretează foarte bine pe segmentul nostru de piață, unde sunt multe întrebări despre cum se pot obține cele mai bune rezultate în bucătărie pentru orice preparat”, explică Matei Goncea, Digital Marketing Manager South Central Europe Groupe SEB.

„Când cei de la Tefal m-au provocat să facem această premieră în materie de live cooking am fost foarte entuziasmată. Acest tip de eveniment îmi oferă posibilitatea să interacționez cu fanii într-un mod direct și să îi aduc în bucătăria mea, să gătim împreună pas cu pas. Faptul că live-ul a fost transmis pe ambele pagini simultan a fost cu atât mai interesant, pentru că am putut comunica și interacționa cu fanii din ambele comunități, reunindu-i la aceeași masă pentru a prepara împreună o rețetă delicioasă de brioșe. Mai mult, au putut să vadă «pe viu» cât de ușor se poate pregăti un desert acasă, totul live, fără montaj, fără scenariu, iar asta mi se pare minunat”, spune Geanina Staicu-Avram, de la Jamila Cuisine.

Show-ul Jamilei a atins, cumulat pe cele două pagini de Facebook, un reach de 300.000 de persoane, având peste 80.000 de vizualizări în direct, 9.747 comentarii, 934 like-uri, 189 share-uri, în timp ce peste 500 persoane s-au înscris în competiție pentru a câștiga unul dintre cele trei mixere Tefal Powermix.

Rețeta câștigătoare: brioșe cu căpșuni by Jamila Cuisine

Ingrediente:

- 350g făină;
- 200g căpșuni;
- 170g zahăr;
- 70g unt topit sau ulei;
- 3 ouă mari;
- 150 ml lapte;
- 10g praf de copt;
- sare.

Rețeta video este disponibilă AICI.

Echipa participanta la proiect:

- din partea Tefal: Matei Goncea (Digital Marketing Manager);  Gabriela Velicu (Trade Marketing Manager);
- din partea  Saatchi & Saatchi + The Geeks: Roxana Ionescu (Social Media Manager), Ioana Teodorescu (Brand Communication Manager)

Despre Tefal:

Tefal, ingeniozitate acasă

De peste 60 de ani, Tefal vine în întâmpinarea consumatorilor cu produse ingenioase care oferă un gătit echilibrat și sănătos, cu rezultate garantate. De la vase de gătit la aparate electrice și de călcat, Tefal oferă soluții inovatoare, conviviale, care oferă plăcerea de a le utiliza în fiecare zi.

Pentru mai multe informații, vizitează www.tefal.ro.

Articolul urmator
De ce se dau prosoape la înmormântare? Află semnificația acestui obicei
De ce se dau prosoape la înmormântare? Află semnificația acestui obicei
Ce vedeta din Romania esti?
Incepe quiz
Ce vedeta din Romania esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.