Nu Skin

Test: poți să faci diferența dintre o geantă scumpă și una ieftină?

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Frumusețea stă în ochii privitorului. Totuși o geantă ieftină va rămâne tot o... geantă ieftină. Atunci când te hotărăști să faci o astfel de achiziție, cu siguranță primele lucruri care te interesează sunt calitatea și prețul. Dar ce este bun este și scump, iar în acel moment trebuie să te hotărăști dacă vei lăsa inima să aleagă sau... rațiunea. De cele mai multe ori, inima ne înșală și suntem păcălite de gențile ieftine sau de replici.

Există mai multe lucruri pe care trebuie să le urmărești atunci când vrei să îți cumperi o geantă scumpă. Materialul, cusătura, modul în care este atașată firma – toate aceste detalii îți pot da indicii valoroase dacă afacerea pe care urmează să o faci este bună sau nu.

În testul de mai jos poți vedea dacă ești o expertă în genți sau, din contra, mai ai de lucrat la acest capitol!

Poți să faci diferența dintre o geantă scumpă și una ieftină?

Tot ce trebuie să faci este să îți notezi varianta pe care o consideri corectă din cazul celor 8 comparații. După ce ai făcut acest lucru, calculează rezultatele mai jos, conform indicațiilor.

genti
2.rucsac
3.genti
4.genti
5.genti
6.genti
7.genti
8.genti

Calculează rezultatul, în funcție de răspunsurile pe care le-ai dat:

1A - 5 puncte | 1B - 10 puncte;

2A - 3 puncte | 2B - 10 puncte;

3A - 5 puncte | 3B - 15 puncte;

4A - 3 puncte | 4B - 20 puncte;

5A - 15 puncte | 5B - 3 puncte;

6A - 10 puncte | 6B - 5 puncte;

7A - 3 puncte | 7B - 15 puncte;

8A - 15 puncte | 8B - 3 puncte.

Rezultate

30-50: Mai ai de lucrat

La prima vedere, încă nu poți să îți dai seama care este o geantă scumpă și care este una ieftină. Poate nici nu vrei să faci acest lucru. Cu siguranță ai alte lucruri mai bune de făcut, iar deosebirea genților nu este chiar una dintre activitățile tale preferate. Totuși, atunci când ai gențile în fața ta, știi exact ce detalii trebuie să urmărești. De la pipăirea materialului până la etichetă, îți cumperi gențile doar din magazinele pe care le cunoști și în care ai încredere. Pentru tine brandul nu prea conteză, ci aspectul genții și calitatea. Dacă te atrage și pare că rezistentă, o cumperi. Dacă nu, nu.

50-70: Ești pe drumul cel bun

Se vede că ai experiență în achiziționarea de genți, deoarece ai ghicit aproape toate cele 8 variante. Atunci când faci cumpărături, fii mai atentă la detalii. Acestea pot spune foarte multe lucruri despre produsul pe care urmează să îl cumperi. Modul în care este cusută geanta și atenția pentru detalii vor face mereu diferența.

Pentru a-ți mai exersa iscusința de a deosebi o geantă scumpă de una iefitnă, urmărește filmulețul de mai jos. Acesta îți va arăta exact ce trebuie să verifici atunci când îți cumperi o geantă scumpă.

70-100: Ești o adevarată expertă!

Ca orice fashionistă adevărată, poți să faci diferența dintre o geantă scumpă și una ieftină și cu ochii închiși! Anii de experiență și de cumpărături inteligente te-au învățat ce anume trebuie să urmărești atunci când îți cumperi o geantă scumpă. Ești pasionată de modă, iar priceperea ta s-a văzut foarte bine în cazul acestui test. Ține-o tot așa în continuare!

Dacă îți plac testele, atunci trebuie neapărat să vezi ce pantofi din povești te reprezintă și ce mască de față să folosești în funcție de tipul de ten pe care îl ai!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta