Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul Anului Nou: ce spun despre tine dorințele pe care ți le pui în 2017

Redactor Andreea Baluteanu

La cumpăna dintre ani, atunci când acele ceasului mângâie ora 12 noaptea, inima ni se umple de prospeţimea unui nou început, iar o voce interioară ne şopteşte cea mai de preţ dorinţă a noului an.

Unele dintre noi le scriem pe hârtie, le strigăm în auzul tuturor, iar altele le păstrăm în suflet: cert este că nu există femeie care să se abată de la o frumoasă dorință de an nou. Află ce spun dorințele din 2017 despre tine!

Testul Anului Nou: spune-mi ce dorințe îți pui, ca să-ți spun cine eşti!

Aruncă o privire asupra imaginilor de mai jos şi alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine vieţii pe care visezi să o ai în 2017, apoi verifică interpretările noastre!

  1. Ai ales imaginea cu buzele

Ca în fiecare an, dorința cea mare pe care o ai pentru 2017 va fi legată de dragoste. Fie că îţi doreşti să îţi întâlneşti în sfârşit cavalerul rătăcitor, care se lasă de atâta vreme aşteptat, fie că îi ceri anului nou să te măriţi sau măcar să te muţi împreună cu iubitul tău, toate năzuinţele tale au de-a face cu domeniul sentimentelor.

Testul Anului Nou îţi dezvăluie sufletul romantic şi sensibil. Nu te vezi împlinită altfel decât prin iubire! Ai o personalitate caldă, uneori înflăcărată, şi pui pasiune în ceea ce faci, deşi uneori te lupţi şi cu câteva puseuri de timiditate. Visezi la o viaţă în care să iubeşti şi să fii iubită ca nimeni alta, epic şi intens: noi sperăm că 2017 îţi va aduce această dragoste de poveste!

  1. Ai ales imaginea cu banii

„În 2017 mă apuc de economisit”, „de acum încolo nu îmi mai cheltui toţi banii în mall”, „o să îmi caut un alt job, mai bine plătit”, „e anul în care voi găsi ideea care mă va face milionară” sau „ori sunt promovată, ori îmi deschid propria afacere!”: dacă dorința ta din 2017 se regăseşte pe undeva pe această listă, este clar, îţi doreşti să progresezi din punct de vedere financiar.

Alegerea ta nu indică (neapărat) că ai fi o persoană materialistă! Eşti însă practică, cu picioarele pe pământ şi ai dat de greutăţile vieţii. Ştii prea bine că nu dragostea te încălzeşte, ci stabilitatea financiară este cea care îţi asigură un adăpost deasupra capului. Ambiţioasă şi hotărâtă, asociezi speranţa de a avea un viitor mai bun cu planurile concrete, care te vor duce departe: atenţie însă, aceste previziuni nu funcţionează decât dacă rezoluţia ta a fost rostită cu fermitate, nu strigată din disperare! Noi ne dorim ca 2017 să plece urechea la dorinţa ta!

  1. Ai ales imaginea cu marea

Ce-ţi doreşti mai presus de toate în 2017 este să te dezvolţi spiritual! Vrei să călătoreşti, să descoperi lumea şi să afli lucruri noi despre tine. Visezi la o excursie cu rucsacul în spate, în jurul pământului, la locaţii exotice şi periculoase şi la acţiuni de voluntariat pe teritoriile sălbatice ale Africii!

Dorința ta din 2017 creionează portretul unei persoane idealiste, care speră la un viitor mai bun nu doar pentru ea însăşi, ci şi pentru restul omenirii. Plină de compasiune, empatică şi responsabilă, ştii că nu contează prea tare dacă tu ţi-ai descoperit marea dragoste sau ai acumulat averi uriaşe, dar restul lumii suferă. Sperăm, şi pentru tine, şi pentru noi, ca dorințele tale să se împlinească!

  1. Ai ales imaginea cu fata care sare

Printre dorințele tale din 2017, îngrijirea propriei persoane se află pe primul plan. Vrei să începi anul nou făcând sport, într-o săritură care să te ducă peste nori, atingând obiectivele uriaşe stabilite. Desigur, la năzuinţele pentru un an plin de mişcare se adaugă şi cele legate de o viaţă sănătoasă, de pace şi calm spiritual, regăsite prin yoga şi meditaţie sau prin intermediul unui abonament nou la spa!

Propria persoană contează mai mult decât orice, interes care nu te transformă însă într-o fiinţă egoistă. Tu ştii că, pentru a putea schimba lumea sau pentru a-i face fericiţi pe ceilalţi, trebuie să ai grijă în primul rând de tine. Puterea, sănătatea şi liniştea ta se află pe primul plan, ca o reflecţie a a grijii pe care o ai faţă de cei dragi. Până la urmă, numai cel care se iubeşte profund, cu adevărat, poate împărţi dragoste şi celorlalţi, aşa că tindem să îţi dăm dreptate şi, bineînţeles, îţi dorim să ai parte numai de favoruri din partea lui 2017.

Oricare ar fi dorința ta la cumpăna dintre ani, noi îţi dorim ca testul Anului Nou să îţi arate cine eşti cu adevărat şi să te ajute să îţi transformi dorinţele în realitate! La mulţi ani!

Până la Revelion, află ce spune despre tine şi modul în care împodobeşti bradul!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!