Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul Crăciunului: ce spune despre tine modul în care îţi împodobeşti bradul

Redactor Andreea Baluteanu

Numărăm cu respiraţia întretăiată zilele până la Crăciun şi ne mai potolim nerăbdarea aranjând la nesfârşit bradul sau visând la cum îl vom decora, dacă decidem să respectăm tradiţia şi amânăm până în Ajun „naşterea” sa.

Împodobirea bradului nu este însă doar unul dintre obiceiurile magice ale celei mai frumoase sărbători, ci şi o oglindă a personalităţii tale! „Ești așa cum îţi decorezi bradul”, ar putea indica interpretările de mai jos!

Spune-ne cum îţi împodobeşti bradul, iar noi îţi arătăm cine eşti

E simplu: alege una dintre imaginile de mai jos, care ilustrează cel mai fidel modul în care îţi împodobeşti bradul. Vei descoperi apoi interpretările magice!

  1. Împodobeşti întotdeauna bradul alături de cei dragi

Pentru tine, împodobirea bradului e o adevărată tradiţie, de la care nu te abaţi niciodată. Ritualul sfânt începe abia după ce v-aţi adunat, cu mic cu mare, cu toţii în faţa pomului mereu verde. Decoraţiile nu sunt simple globuri cumpărate de la supermarket, ci amintiri de familie preţioase, moştenite încă de pe vremea bunicii, la care fiecare membru al familiei a mai adăugat câte o valoroasă posesiune, care îl reprezintă perfect.

Cu colinde în surdină, şosete calde în picioare şi având loc mereu în Ajun, tradiţia împodobirii bradului şi fidelitatea cu care tu şi ai tăi o ţineţi în fiecare an te pictează ca pe o femeie sensibilă, familistă, care îşi cunoaşte foarte bine priorităţile. Eşti puternică şi ai un caracter stabil, loial, pe care oricine se poate baza. Precum bradul, tu nu poţi fi clintită de pe loc, deoarece îţi cunoşti foarte bine valorile şi nici gând nu ai să te abaţi de la ele!

  1. Împodobeşti bradul alături de prieteni sau cu iubitul

Tu nu ai o dată stabilită dinainte pentru a împodobi bradul, ci laşi intuiţia să te ghideze. Adevărul este că acest moment a fost unul magic pentru tine în copilărie, dar şi-a pierdut din semnificaţie pe parcursul anilor, iar acum a rămas pur şi simplu un gest distractiv. Aşa că nu îi dai o prea mare importanţă şi adesea te decizi în ultimul moment să îi găseşti loc în casa ta de Crăciun. Îţi chemi prietenele sau iubitul, luaţi o sticlă de vin bun sau de lichior de ouă şi vă distraţi în timp ce aranjaţi podoabele fără nicio logică aparentă.

Eşti o fire veselă, originală, care adoră să se distreze şi nu se lasă dominată de reguli sau prejudecăţi. Impulsivă şi zgomotoasă, vei aprecia întotdeauna un brad împodobit cu amintiri, în timp ce discuţi cu amicele tale despre cei mai hot tipi, decât unul decorat după ultimele tendinţe. Dintr-o bucată, precum personalitatea ta irezistibil de cuceritoare!

  1. Împodobeşti singură bradul după ultima modă

Nimeni nu se atinge de bradul tău! De ce? Pentru că nu există altă fiinţă capabilă, în afară de tine (şi probabil de Anna Wintour), să împodobească bradul aşa cum trebuie, ca la carte. Nu îţi laşi iubitul (sau tatăl) nici măcar să aleagă singur pomul de Crăciun, pentru că trebuie să îţi exprimi părerea cu privire la forma, înălţimea şi nuanţa exactă de verde. Consulţi câteva zile revistele cu ultimele tendinţe, baţi magazinele de profil în lung şi în lat pentru a descoperi cele mai hip decoraţii şi nu te zgârceşti la bani, pentru că bradul tău trebuie să fie cel mai cel.

Eşti o fire ambiţioasă, perfecţionistă şi competitivă, care trebuie să se situeze mereu pe primul loc! Cu greu poate cineva să îţi întreacă instinctul şi spiritul glamour, aşa că puţine case se pot lăuda cu un pom de Crăciun la fel de trendy ca al tău. Aparenţele sunt foarte importante pentru tine şi pui aceeaşi râvnă în decorarea casei şi a bradului precum în menţinerea propriului aspect. Ai grijă însă, pentru că atâtea eforturi îţi pot răpi bucuria sezonului!

  1. Tu eşti cea care pune mereu steaua din vârful bradului

Când vine vorba de aranjarea bradului de Crăciun, eşti cea mai maleabilă şi mai tolerantă persoană: nu te interesează prea tare cu cine, cum şi când vei împodobi bradul. Ai o singură regulă: tu eşti cea care pune mereu steaua din vârf! Nu contează că nu te mai afli în casa părintească, ridicată pe umerii protectori ai tatălui tău: nimeni nu îţi poate răpi această misiune, nici măcar copiii sau amicii cei mai buni.

Tu adori să fii în centrul atenţiei! Veselă, sociabilă, un adevărat magnet pentru cei din jur, ai o mulţime de prieteni care te adoră pentru personalitatea ta colorată, de „fluture” social. Ţi-ai păstrat o parte din inocenţa copilăriei, care se reflectă perfect în inima ta mare şi în zâmbetul fermecător, şi ai şi tu dreptul la o singură dorinţă: aceea de a aşeza steaua în vârful bradului. Singura problemă va fi când te vei certa cu micuţii tăi pentru ea, dar suntem sigure că vei şti să îi educi ca atare!

Tu ce părere ai? Te-ai regăsit în interpretările noastre?

Păstrează viu spiritul Crăciunului în inima ta şi vezi ce spune despre tine şi modul în care împachetezi cadourile!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!