Testul care îţi spune cât eşti de stilată! Alege accesoriul preferat şi vezi care este stilul tău!

Testul care îţi spune cât eşti de stilată! Alege accesoriul preferat şi vezi care este stilul tău!

Redactor Andreea Baluteanu

De cele mai multe ori, alegerile bazate pe instinct sunt cele care ne subliniază cel mai bine temperamentul. Dacă un outfit atent conceput poate fi masca sub care ne ascundem în societate, clipele de libertate, în care ne lăsăm pradă impulsurilor, sunt cele care ne creionează adevărata personalitate.

Alege accesoriul care îţi face cu ochiul din imaginile de mai jos, iar noi îţi vom spune care este stilul tău în fashion! Te numeri printre spiritele boho, libere, printre nonconformiste, eşti un suflet nostalgic sau o cuceritoare înnăscută? Află cu ajutorul testului care îţi spune cât de stilată eşti!

Testul stilului: ce spune despre tine accesoriul preferat

Ţi-am pregătit un test „floare la ureche”! Aruncă o privire asupra accesoriilor din imaginile de mai jos. Care este pe placul tău? Îţi recomandăm să nu te gândeşti prea mult, ci să alegi ascultând de primul impuls: vrei să afli cum eşti de fapt, nu cum tinzi să ajungi!

Ai ales următorul accesoriu:

Coroniţa de flori

Ai un stil boem, adori rochiile lungi, lejere, hainele care îţi permit să dansezi şi să zburzi liberă. Sufletul tău şi-a păstrat latura copilărească, iar coroniţele cu flori, împletite pe o pajişte verde, în mijlocul mult iubitei naturi, sunt accesoriul tău preferat. Ai noroc, pentru că anii '70, la fel de „îndrăgostiţi” de libertate ca tine, sunt încă la modă: nu că asta ţi-ar păsa!

Ceasul

Tu eşti o femeie matură, elegantă, cu un stil rafinat şi sofisticat. Adori piesele de designer, care poartă pecetea luxului, pentru că îţi cimentează poziţia. Rochiile perfect croite, trenciurile british şi hainele moi de blană se numără printre cele mai de seamă „locuitoare” ale dressingului tău. Nu accepţi să porţi bijuterii dacă nu sunt ornate cu diamante veritabile, pe care le rezervi întotdeauna pentru serile glam. Accesoriul preferat de zi? Un ceas de lux, fireşte!

Geanta

Acest clutch în formă de cutie de lapte poartă semnătura Chanel, dar nu acest „artificiu” de stil este cel care ţi-a atras atenţia, ci formularea „lait de Coco”, care te dă pur şi simplu pe spate graţie caracterului său năstruşnic, inedit. Ai un stil nonconformist, care nu poate fi prea uşor redus la o singură categorie. Hainele care te definesc sunt cele care te fac să te simţi bine, dar care au şi capacitatea de a transmite un mesaj lumii. Inteligentă, cu un simţ dezvoltat al umorului şi un curaj nebun, eşti o originală!

Pantofii roşii

Nu avem nici cea mai mică îndoială: eşti o seducătoare înnăscută! Ai un stil glam, care ţine cont de tendinţe, dar le adaptează prin filtrul seducţiei. Hainele care te pun în valoare au un croi flatant, mulat, dar marea ta dragoste sunt accesoriile răvăşitor de sexi, precum această pereche de stilettos roşii ca focul. Ştii ce te avantajează la fel de bine cum îţi cunoşti calităţile şi obiectivele în viaţă. Puţine obstacole (sau suflete) îţi pot rezista!

Colierul de perle

Din când în când, te apucă nostalgia şi priveşti cu jind trecutul, unde crezi că ai fi strălucit ca o adevărată divă! Adori filmele vechi, rochiile de mătase şi, bineînţeles, şiragurile de perle pe care le-ai moştenit de la bunica ta. Stilul tău este situat la graniţa dintre glam şi feminin, cu o pecete aristocrată care te diferenţiază de restul fetelor din jurul tău.

Tu ce părere ai despre testul nostru, care îţi spune ce stil ai? Te-ai regăsit în aceste caracteristici?

Surse foto: Istock, Facebook

Articolul urmator
Câteva lucruri pe care mi le amintesc când îmi este cel mai dor de tine
Câteva lucruri pe care mi le amintesc când îmi este cel mai dor de tine
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (41)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.