Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul care îți citește sufletul. Ce iubești și ce urăști în viață!

Marţi, 09.01.2018

„Intrarea prin care îți este teamă să pășești păstrează comoara pe care o cauți.” Aceasta este ideea pe care se bazează acest test psihologic, care îți poate dezvălui ce anume urăși și ce iubești în această viață, dar și care sunt gândurile tale ascunse, despre care nu erai conștientă până acum.

Multe persoane au temeri și sunt anxioase în legătură cu anumite aspecte ale vieții lor. De cele mai multe ori, acestea se pot adapta și pot oferi răspunsuri raționale. Totuși, în majoritatea cazurilor, fricile și stările de anxietate nu pot fi adaptate și nici raționalizate. Acestea ne împiedică să trecem peste anumite evenimente din viață și să ne simțim sigure pe noi.

Înfruntă-ți temerile cu ajutorul intrărilor și ușilor pe care le poți găsi mai jos! Dacă vrei să te descoperi cu adevărat, alege o intrare de mai jos care te sperie cel mai tare și descoperă de ce are nevoie sufletul tău în acest moment!

Testul care îți citește sufletul

 colaj intrari si usi

Rezultate:

1. Casa abandonată

Dacă ai ales această ușă, atunci ești o persoană foarte realistă. Nu iei decizii frivole și analizezi situațiile din toate punctele de vedere. Pui valorile morale mai presus de orice și îți dorești ca și cei din jur să fie la fel ca tine. Pereții din jurul acestei uși simbolizează faptul că ești o persoană închisă emoțional și spiritual. Lumina simbolică arată faptul că poți lăsa anumite persoane să te cunoască și să treacă dincolo de aparențe. Ești în căutarea unei satisfacții emoționale și a unei conexiuni care nu este doar emoțională, ci și intelectuală.

2. Scările

În cazul în care această imagine ți-a atras cel mai mult atenția, înseamnă că ești o persoană care iubește viața. Ești liberă, însă îți este frică de necunoscut, dar și de moarte. De asemenea, această intrare mai indică și faptul că îți este teamă să fii îngropată. Îți dorești să fii sănătoasă până la adânci bătrâneți. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să ai un stil de viață sănătos. Nu mai analiza orice lucru mărunt și lasă-te purtată de valuri vieții!

3. Peștera

Peștera de gheață este un strigăt după căldura sufletească. Îți este teamă să fii rănită și dezamăgită, iar această frică te determină să stai singură, deoarece doar tu știi ce anume te poate face fericită. Tu ești singura persoana care te cunoaște mai bine decât oricine. Simți nevoia de a fi iubită, însă îți este teamă să îți deschizi inima. Îndrăznește!

4. Cabana abandonată din pădure

Această casă de groază este cel mai îngrozitor lucru la care te poți gândi. Casa nu oferă cele mai bune condiții, ceea ce înseamnă că îți este teamă să fii săracă și să îți pierzi toți banii. Lucrurile materiale valorează mai mult pentru tine. Totuși, ești o persoană loială și onestă. Deși îți dorești foarte mult să te îmbogățești, uiți de faptul că nu poți cumpăra dragostea și fericirea cu bani.

5. Tunelul

Dacă tunelul te sperie cel mai mult, acest lucru înseamnă că ești distrusă emoțional. Nu știi cum să faci față dezamăgirilor și ai nevoie de foarte mult timp pentru a înțelege ce simți cu adevărat. Ești o persoană inteligentă, însă de cele mai multe ori te lași ghidată de emoții în luarea deciziilor. Te concentrezi asupra problemelor prea mult. Este timpul să te gândești la soluții!

6. Ușa încuiată

Muncești foarte mult și îți setezi standarde înalte, depunând foarte mult efort pentru a le îndeplini. Ești o persoană concentrată și realistă, care înțelege cum este viața și lumea reală. Totuși, trebuie să știi că te pierzi pe tine însăți cu fiecare oră pe care o petreci la muncă peste program. Oferă-ți mai mult timp liber și distrează-te cu prietenii!

Acest test psihologic te poate ajuta să te înțelegi mai bine, dar și să iei cele mai bune decizii, care să te ajute să te schimbi. Dacă îți plac testele psihologice, atunci trebuie neapărat să faci acest test de personalitate, dar și testul Szondi.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!