Testul care îți spune ce stare vei avea de Paște

Testul care îți spune ce stare vei avea de Paște

Redactor Andreea Baluteanu

De Sfintele Sărbători Pascale, sperăm să avem parte de liniște, pace și serenitate, de momente plăcute petrecute alături de cei dragi, dar, din păcate, nu toate suntem răsfățate de soartă cu acest scenariu. Pentru multe dintre noi, nici măcar clipele de poveste ale Învierii nu sunt însoțite de fericire.

Dacă vrei să știi în ce stare vei fi de Paște, noi îți propunem un test care va face lumină în sufletul și în viitorul tău! Află dacă aceste sărbători îți vor aduce o bucurie sublimă sau experiențe mai puțin plăcute alegând una dintre imaginile de mai jos!

Testul care îți dezvăluie cum te vei simți de Paște

E fun, dar și profund: testul de mai jos te va binedispune, dar îți va permite și să arunci o privire în ceea ce se va întâmpla în viața ta peste puțin timp!

Colaj Paște

Ai ales drăgălașul iepuraș și tandrul puișor

Ești o femeie optimistă, mai mereu cu un zâmbet larg înflorind pe buze. Adori să petreci timpul cu familia și cu cei dragi și ai reușit să îți păstrezi sufletul de copil. Nu credem că mai constituie un motiv de mirare faptul că vei fi extrem de veselă și de fericită de acest Paște. Chiar dacă vor mai exista și câteva neplăceri, adevărul e că pentru tine nu contează, deoarece ai toate mecanismele interioare pentru a trece peste ele. Precum un iepuraș zglobiu sau un puișor auriu, vei zburda pe pajiștile verzi ale acestei sărbători!

Ai ales buchetul de lalele

Tu ești o ființă romantică, delicată, plină de feminitate, dar și ușor de rănit. Precum gingașa lalea, sufletul tău e ușor de destrămat, fiind la fel de sensibil ca florile primăverii, de care ești atât de îndrăgostită. De Paște vei prefera tihna și liniștea, profunzimea sentimentelor și momentele pline de tandrețe petrecute doar în compania cercului restrâns al familiei. Vezi acest prilej ca pe o ocazie minunată pentru a medita la tot ce nu a mers bine în viața ta și pentru a-ți reveni de pe urma traumelor suferite.

Ai ales pasca delicioasă

Nu credem că mai e o surpriză faptul că ești o gurmandă! Aștepți Paștele în egală măsură pentru momentele petrecute cu familia și pentru felurile delicioase, suculente, care vor împestrița masa festivă. Ești genul de persoană care ar sacrifica orice pentru a-și satisface micile plăceri și pentru a se bucura de viață la maximum. Sărbătorile vor fi pentru tine precum o aventură în rollercoaster: vor exista nervi și momente de exaltare, precum personalitatea ta năvalnică!

Ai ales ouăle colorate

Ești o fire creativă, plină de imaginație. De Paște vei face, ca de obicei, cele mai năstrușnice lucruri, vei da tonul sărbătorii și este posibil să reușești să organizezi în cele din urmă vânătoarea de ouă pe care o plănuiai de multă vreme. În ceea ce privește starea sufletească, vei fi la fel de jucăușă ca de obicei, visătoare și plină de speranțe, în acel amalgam de sentimente care îți e caracteristic. Ține ochii deschiși, deoarece e posibil ca de aceste sărbători să îți găsești și dragostea vieții tale!

Sperăm că ți se va potrivi rezultatul testului nostru și că prorocirile sale cu privirile la sărbători îți vor merge direct la suflet. Noi îți dorim momente feerice petrecute alături de familie și de cei dragi!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Adevărat sau fals - există păcate care se transmit din generație în generație? Ce spune Biblia
Adevărat sau fals - există păcate care se transmit din generație în generație? Ce spune Biblia
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine
Incepe quiz
Ești vulgară sau stilată? Testul care îți spune adevărul despre tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.