Nu Skin

Testul care îți spune ce te distruge. Fă-l și află pericolul la care te expui!

DivaHair

Se spune că suntem suma tuturor lucrurilor și că fiecare acțiune, alegere, idee sau cuvânt ne definește ca persoane și, mai mult decât atât, ne decide cursul vieții. Cei care sunt mulțumiți de existența lor au fost norocoși să descopere combinația care îi face să pășească fără probleme pe un drum lin. Însă există și oameni cu un traseu mai zbuciumat, care nu pot înțelege de ce li se întâmplă asta tocmai lor.

Desigur, explicația se poate reduce la prima propoziție a acestui text. Poți analiza însă care este locul tău în propria-ți existență și poți afla, prin urmare, care sunt marile plusuri și minusuri ale acesteia.

Îți propunem un test care te va ajuta să-ți dai seama care sunt greșelile pe care le faci în cele mai importante aspecte din viața ta.

Ce ai de făcut?

Poate suna ca la școală, însă... trebuie să iei o foaie de hârtie și un creion. Împarte foaia în patru chenare și scrie care sunt primele patru priorități ale tale în viață și câte o frază care să justifice aceste patru alegeri.

Interpretarea lor este următoarea:

- în stânga sus: alegerea făcută în acest chenar reprezintă lucrul de care te simți cel mai legată în această viață. Ai ales asta pentru că locul inimii este în stânga sus, iar acolo nu va putea nimeni să decidă pentru tine.

în dreapta sus: acest chenar este asociat cu emisfera dreaptă a creierului și este corelată cu impulsurile și emoțiile, iar rândurile pe care le așterni aici definesc pe scurt ceea ce te face pe tine fericită.

în stânga jos: ceea ce ai scris în acest chenar îți definește scopul principal în viață. Oricare dintre noi are un obiectiv clar pe care vrea să-l îndeplinească, însă drumul plin de obstacole și modul în care le depășim fac diferența între cei care reușesc și cei care eșuează.

în dreapta jos: este chenarul care reprezintă ceea ce te distruge. Ceea ce ai scris aici este lucrul care, cu toate că este o prioritate pentru tine, îți doboară tot ceea ce ai construit până acum în existența ta. Tot ceea ce ai clădit se dărâmă încet, dar sigur, pentru că dorința de a ajunge aici te face să iei decizii care nu au legătură cu raționalul.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!