Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul care îți spune dacă ai școala vieții

Joi, 23.03.2017

În timp ce unii oameni acumulează cunoștințe, petrecându-și timpul învățând permanent, studiind și citind, alții preferă să cunoască prin intermediul experiențelor, să părăsească școala sau biblioteca pentru a lua contact direct cu viața.

Află dacă te numeri printre persoanele cu școala vieții sau dacă ești mai degrabă o ființă intelectuală, cu o inteligență naturală, dar dezvoltată prin studiu și educație! Supune-te acestui test, în aparență simplu, care poate dezvălui lucruri mai profunde decât crezi!

Testul școlii vieții: află dacă ești o persoană practică sau una complicată

Ai nevoie doar de 10 secunde: aruncă o privire asupra testului de mai jos și încearcă să răspunzi la întrebarea: ce lipsește din ultimul dreptunghi, gol?

Nu trage cu ochiul la răspunsurile noastre, ci concentrează-te pe imagine!

 test

 Iată interpretarea rezultatelor!

 1. Ai răspuns 6

În timp ce nu putem contrazice faptul că, matematic vorbind, ai dreptate, tocmai ai picat testul școlii vieții. Gândirea te-a dus pe drumuri complicate, cu calcule, e adevărat, corecte, dar nu ai surprins esența: imaginea din test este reprezentarea unui schimbător de viteze, iar din ultimul dreptunghi lipsește R-ul, de la revers (sau marșarier).

Desigur, există și posibilitatea de a nu fi familiarizată cu mașinile, dar, și în acest caz, cei care au școala vieții s-ar întreba cum de nu ai văzut până acum un schimbător de viteze. Ceea ce nu înseamnă că cineva ți-ar putea insulta inteligența și cunoștințele: acestea îți aparțin doar ție și tu știi prea bine cât ai muncit pentru ele.

Sfatul nostru este să îmbini lecturile și studiul cu câteva experiențe reale: astfel, mintea ta va fi mai deschisă, iar cunoștințele tale, mult mai bogate!

schimbator de viteze

 1. Ai răspuns R

Felicitări, tocmai ai trecut cu brio testul școlii vieții. Ești una dintre persoanele înzestrate cu o gândire logică, pragmatică, perfect ancorată în realitate. Creierul tău face conexiuni perfecte, identificând foarte bine în testul nostru imaginea schimbătorului de viteze.

Această gândire rațională te-a ajutat mult în viață, determinându-te să treci cu ușurință peste provocări și situaţii dificile. Identifici foarte repede soluțiile corecte și nu te temi să le pui în aplicare, pentru că școala vieții te va ajuta să ieși întotdeauna victorioasă.

E minunat că te poți baza oricând pe tine și pe mintea ta, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ignori cu desăvârșire studiul sau să refuzi să îți clătești vreodată imaginația cu lumea minunată a cărților. O minte completă trebuie hrănită nu doar cu experiențe, ci și cu visuri.

Tu ce rezultate ai obținut la testul școlii vieții?

Surse foto: Istock, Pexels.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (12)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!