Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul condimentelor îţi spune de ce ai nevoie în viaţa ta!

DivaHair

Imaginează-ţi cum ar fi mâncarea ta preferată fără un strop de sare şi piper! Cu siguranţă viaţa ar fi mult mai banală, nu-i aşa? Mirodeniile sunt un stimul pentru simţuri, însă preferinţele culinare nu sunt singurul lucru pe care acestea îl spun despre tine.  

Priveşte preţ de câteva clipe imaginile de mai jos şi alege condimentul care simţi că ar adăuga mai multă aromă în viaţa ta. Nu te gândi prea mult la gust sau la preparatele în care îl foloseşti cel mai des, ci lasă-te condusă de instinct! Alegerea ta îţi va indica lucrul de care ai nevoie în viaţă. Eşti pregătită să afli?

1. Ai ales turmericul

Iubeşti tumultul în care viaţa ta se desfăşoară şi nu ai schimba acest lucru pentru nimic în lume! Te simţi împlinită în această etapă a vieţii şi cea mai mare temere a ta este să nu ratezi vreun eveniment important! Weekendurile relaxate  îţi dau mai mult o stare melancolică, iar dacă seara nu te prinde în oraş, reuşeşti să rămâi la curent cu tot ce se întâmplă din feed-ul reţelelor sociale! Cel mai mare risc la care te expui? Să uiţi de sănătatea ta şi să ajungi în pragul surmenării, în timp ce viaţa ta este ca un happy hour care durează 24 de ore. Ai nevoie de mai multă grijă pentru tine, iar turmericul, cu proprietăţile sale antiinflamatoare, nu ar trebui să lipsească din smoothie-urile tale!

2. Ai ales batoanele de scorţişoară

Când simţi parfum de scorţişoară, e Crăciun în fiecare zi! Te-ai gândit însă vreodată de ce acest sentiment de nostalgie este atât de reconfortant pentru tine? Dacă eşti nevoită să adopţi în fiecare zi o imagine puternică şi autoritară, a venit timpul să te concentrezi mai mult asupra nevoilor tale emoţionale. Cultivă relaţiile cu prietenii şi nu te sfii să îţi deschizi mai mult inima în faţa persoanelor în care ai încredere. Prietenia este un lucru cu adevărat valoros, însă de multe ori nu reuşim să creăm o conexiune profundă, pentru că oamenii ridică singuri bariere. Din teama de a fi judecaţi sau respinşi, conversaţiile noastre nu includ niciodată lucrurile pe care ni le-am dori să le spunem. Un prieten bun îţi poate transforma viaţa chiar mai mult decât o zână înzestrată cu puteri magice, aşa că înfrânge-ţi temerile şi oferă mai multă încredere oamenilor din jurul tău!  

3. Ai ales ardeii chilli

Mai multă pasiune în viaţa ta ar avea efectul unui kilogram de ardei chilli din cea mai picantă varietate asupra stării tale de spirit! Nu te sfii să cauţi iubirea în locuri nebănuite, ai putea fi surprinsă de rezultat! Deşi este un exerciţiu de vulnerabilitate, să ieşi din zona de confort pe care ţi-ai construit-o este primul pas pentru a demara schimbările pe care ţi le doreşti. Exprimă-ţi nevoile mai clar, pentru că nimeni nu poate ghici gândurile unei alte persoane, dar fii receptivă şi la dorinţele unui potenţial partener: aşa vei atinge echilibrul care îţi aduce mai multă pasiune în viaţă! Dacă teama de a fi rănită este ceea ce te opreşte, aminteşte-ţi că o experienţă neplăcută din trecut nu ar trebui să îţi suprime dorinţa de a încerca lucruri noi. Cum va arăta prezentul tău depinde doar de tine!

4. Ai ales vanilia

Te gândeşti la posibilitatea de a-ţi schimba cariera de ceva timp, dar fii sinceră cu tine însăţi: ai face cu adevărat acest lucru? Ce te opreşte? Este normal ca schimbările mari să te intimideze, însă, odată ce vei reuşi să le împarţi în ţeluri mai mici, ele nu vor mai fi nici pe departe la fel de înfricoşătoare. Curajul de a explora posibilităţile la care până acum doar ai visat este singurul lucru de care ai nevoie! Aminteşte-ţi că, de cele mai multe ori, proiectele de anvergură nu ajung să se concretizeze nu pentru că ar fi imposibil de realizat, ci pur şi simplu pentru că nu îndrăznim să visăm atât de departe. Încrederea pe care ar trebui să o ai în forţele tale nu este un îndemn de a-ţi asuma riscuri inutile, ci doar de a-ţi aminti cât de puţin ai de pierdut urmându-ţi visurile. Turnura pe care viaţa ta o poate lua te va surprinde!

Acum ştii care este lucrul care îţi lipseşte, aşa că tot ce îţi rămâne de făcut este să acţionezi! Iar dacă eşti curioasă ce trebuie să faci pentru a-ţi schimba viaţa, testul Cenuşăresei îţi va oferi răspunsul acestei dileme!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!