Testul dimineţii - ce spune cafeaua preferată despre personalitatea ta

Testul dimineţii - ce spune cafeaua preferată despre personalitatea ta

Redactor Divahair.ro

Dimineţile noastre ar fi cu siguranţă mai plictisitoare fără cafea, licoarea parfumată care ne energizează încă de la primele ore! Ştiai însă că preferinţele tale pentru un anumit tip de cafea spun mai mult despre personalitatea ta decât ai putea bănui?

Alege cafeaua cea mai apetisantă din imaginile următoare şi află ce denotă despre felul tău de a fi! Nu te gândi prea mult la preferinţele tale obişnuite. Bazează-te doar pe instinct!

 
 

1. Ai ales shotul de espresso

Întotdeauna plină de energie, proactivă şi cu o strategie bine pusă la punct, ai putea fi un star rock la fel de bine ca un jucător de şah de talie mondială! Nimic nu îţi stă în cale atunci când ai un țel de atins, iar abilitatea ta de a obţine tot ce îţi propui este calitatea pentru care eşti admirată şi invidiată în egală măsură! Nu îţi este frică să îţi asumi responsabilitatea deciziilor tale, aşa că persoanele din jurul tău te percep drept o adevărată forţă a naturii – fie că sunt sau nu dispuse să recunoască acest lucru. Un shot de espresso şi eşti pregătită pentru o nouă provocare, însă acordă-ţi un moment de răgaz înainte de a acţiona din impuls!

2. Ai ales cafeaua French press

Dacă preferi clasicul French Press şi îţi începi ziua cu o cafea neagră, nu vei fi surprinsă să afli că ambiţia şi determinarea sunt principalele forţe care te ghidează în viaţă! Farmecul tău vine din uşurinţa cu care îţi deschizi sufletul, fără a revela însă prea multe detalii care să te facă să pari vulnerabilă în ochii celor din jur. Poate că nu eşti întotdeauna dispusă să îţi asumi riscuri inutile şi prietenii te critică uneori pentru timpul îndelungat de care ai nevoie înainte de a lua o decizie, însă tu ştii mai bine de ce preferi să adopţi o atitudine precaută: te cunoşti suficient de bine pentru a identifica exact lucrurile demne de interesul tău şi îţi păstrezi energia pentru scopurile cu adevărat importante.

3. Ai ales cana de cappuccino

Tu nu iubeşti cafeaua neapărat pentru energia pe care ţi-o dă în fiecare dimineaţă, ci pentru ritualul pregătirii, meticulozitatea fiecărui pas al procesului de preparare şi nota artistică dintr-o cană de cappuccino. Apreciezi tradiţia în aceeaşi măsură în care apreciezi ideile neconvenţionale, aşa că nu este de mirare că ești percepută drept un lider de excepţie, care a găsit echilibrul perfect între umanitate şi profesionalism. Cea mai apreciată calitate a ta? Empatia! Prietenii, familia şi partenerul de viaţă vor fi întotdeauna principala ta prioritate, aşa că nu de puţine ori deciziile tale au fost influenţate de dorinţele celor din jurul tău. Recunoaşte: când a fost ultima dată când ţi-ai pus propriile nevoi pe primul plan?

4. Ai ales paharul de frappuccino

Frappuccino este întotdeauna proaspăt şi revigorant, la fel ca personalitatea ta! Eşti un adevărat cameleon care nu se sfieşte să găsească moduri creative şi inovatoare de a găsi un răspuns la problemele care le dau bătăi mari de cap celorlalţi. Să întorci o problemă din toate unghiurile şi să joci rolul de avocat al Diavolului este una dintre marile tale plăceri, însă nu pentru că ai avea o personalitate defensivă, ci pentru că îţi doreşti ca toată lumea să vadă o situaţie cu aceeaşi claritate ca tine. Treci mereu prin schimbări, iar metamorfozele tale scot întotdeauna la iveală o persoană mai bună decât înainte. Mottoul tău? „Dacă a fost făcut înainte, nu merită efortul!”

Acum, că ai aflat ce spune cafeaua ta preferată despre tine, este timpul să îţi iei doza de cofeină din cea mai nouă surpriză aromată: cafeaua cu ou!

Articolul urmator
De ce nasturii de la cămășile pentru femei și cele pentru bărbați sunt cusuți pe părți opuse
De ce nasturii de la cămășile pentru femei și cele pentru bărbați sunt cusuți pe părți opuse

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.