Testul frunzelor: vezi ce spune despre personalitatea ta

Marţi, 06.09.2016
de Andreea Marinescu

Toamna este un anotimp al melancoliei, dar și al meditației, reflectării asupra existenței noastre. De cele mai multe ori, o simplă plimbare prin parc, pe covorul de frunze așternute, ne poate face să vedem mult mai limpede viața noastră și rostul nostru pe acest pământ.

Dacă ți-am spune că frunzele pot spune mai multe despre tine decât ți-ai fi imaginat? Te provocăm să faci testul frunzelor, din care poți afla care sunt trăsăturile tale de caracter în funcție de imaginea aleasă. 

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție cele patru imagini de mai jos și, la fel cum ai făcut și la testul infidelității, să o alegi pe cea care îți place cel mai mult. După aceea, citește interpretarea imaginilor pentru a afla, în funcție de acest lucru, care este cea mai puternică trăsătură de caracter a ta.

Testul frunzelor: care este cea mai puternică trăsătură a ta?

Arțar

Dacă ai ales frunza de arțar, adică imaginea cu numărul 1, atunci personalitatea ta este predominată de latura ta aventuroasă, dornică de a lua contact cu lucruri și persoane noi. Ești o fire energică, plină de pasiune, intensă și pui suflet în tot ceea ce faci.

Plop

Principala ta trăsătură de caracter este integritatea. Dai dovadă de verticalitate în fiecare situație, indiferent că este vorba despre o problemă de suflet sau despre o situație în afara familiei. Tot timpul ești obiectiv, iar spiritul tău critic și analitic îți completează această calitate și te ajută să te menții pe aceeași linie.

Stejar

Așa cum stejarul poate conviețui fără probleme cu alte specii ale pădurilor de foioase, la fel și tu ești capabilă să te adaptezi în orice condiții. Ești o fire rezistentă, la fel cum este scoarța stejarului, și ești de neclintit atunci când trebuie să faci față problemelor. Nimic nu te doboară, iar asta te face în ochii celor din jur cea mai prețioasă persoană.

Scoruș

Sensibilitatea ta este ceea ce se poate vedea la suprafață, însă ai o forță interioară fantastică, de care dai dovadă doar în situații-limită. Frunza pe care ai ales-o este frunza de scoruș, un arbust vechi de mii de ani care a apărut pentru prima dată pe teritoriile locuite de poporul aramaic. Ești un spirit vechi, conservator, cu abilități vindecătoare. Ești un panaceu pentru cei din jur.

Mesteacăn

Dacă ai ales imaginea cu numărul 5, atunci trăsătura ta cea mai puternică este speranța. În credința popoarelor celtice, acest copac simboliza puterea de a începe o viață nouă după trecutul dureros, puterea de renaștere, reînnoire. De asemenea, era o metaforă a tinereții veșnice.

Ce părere ai despre testul frunzelor? Ți se potrivește descrierea? Descoperă și testul suprem al iubirii!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (35)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!