Testul ipocriților îți arată latura ta ascunsă

Testul ipocriților îți arată latura ta ascunsă

Redactor Andreea Baluteanu

Nu putem nega faptul că, cel puțin o dată în viață, ne-am acoperit adevăratul chip cu o mască artificială, colorată, menită să creeze o percepție falsă asupra noastră. Fie că ne doream să atingem un scop sau eram bântuite de neîncrederea în propria persoană, am îmbrățișat ipocrizia și ne-am transformat într-o altă persoană sub ochii celorlalți!

De data aceasta, noi invităm măștile să cadă! Ți-am pregătit un test care îți spune cum ești tu cu adevărat, în cazul în care, prea preocupată să îți desăvârșești imaginea în fața celorlalți, ai uitat de propria ta esență!

Testul ipocriților: care e adevăratul tău chip?

Nu te teme, nu suntem aici să smulgem cu violență măști, ci să îți descoperim cu delicatețe latura ca ascunsă! Tocmai de aceea, te invităm într-un loc al păcii și al liniștii, o pădure. Pornește filmulețul de mai jos și relaxează-te, bucurându-te de compania naturii liniștitoare, apoi aruncă o privire asupra celor șase imagini alese de noi: cum arată poteca pe care ai porni chiar acum?

test

  1. Ai ales imaginea potecii înconjurate de flori

Ești sensibilă, o romantică incurabilă, care adoră frumosul în viață și se îndrăgostește foarte ușor. Sufletul tău delicat a fost însă adesea rănit, spulberat în mii de cioburi, așa că ai învățat să îl protejezi de lumea rea, ascunzându-l sub masca răcelii și a indiferenței. Alegerea ta indică însă că, dacă vei renunța la măști, curând vei înflori, precum o floare suavă de primăvară!

  1. Ai ales imaginea potecii acoperite de copaci

Ești pasională, plină de umor, o ființă senzorială, atrasă de frumos și de plăcerile vieții. Unii te-ar numi superficială, mai ales că ai grijă să îți ascunzi profunzimile sufletului. Problema este că firea ta vibrantă a fost adesea trecută cu vederea și deja nu mai suporți să nu fii luată în serios, așa că te revolți purtând o mască alb-negru, nepotrivită cu firea ta colorată. Renunță la ea: ce contează, să fii fericită sau respectată pentru ce nu ești?

  1. Ai ales imaginea potecii cu trepte de piatră

Aventura, provocările și dificultățile sunt mereu pe placul tău: nu te sperie nici urcușul pe acest drum de piatră, nici eventualele pietre lipsă care ți-ar putea bloca ascensiunea. Problema e că societatea nu îți încurajează apetitul pentru progres, ci caută să te țină jos, apăsată sub călcâiul său ucigător de vise, ceea ce te-a determinat să îți așterni pe chip masca rutinei, a plictiselii. Renunță la acel job care te asfixiază și pleacă în aventura vieții tale; e mai aproape decât crezi!

  1. Ai ales imaginea potecii de toamnă

Calmă, caldă și liniştită, ai un suflet visător și rezerve uriașe de loialitate. Ești cea mai bună prietenă, o persoană cu picioarele pe pământ, cu un extraordinar simț al umilinței și al sacrificiului. Știm însă câți au profitat de pe urma ta și suntem convinse că ai avut motive să recurgi la măști și să îți ascunzi adevărata față. Acum trăiești o perioadă de tranziție (toamna), în care fie îți vei îmbrățișa complet deghizarea, fie vei renunța cu totul la ea.

  1. Ai ales imaginea potecii întunecate

Ce se întâmplă cu tine? Apelezi la măști și artificii cu scopuri întunecate, deloc nobile. Vrei să îi manipulezi pe ceilalți pentru a-ți face pe plac, dar tu nu ești deloc așa, nu în adâncul sufletului. Introvertită, sensibilă, cu o intuiție ieșită din comun, ceva ți-a alterat calea naturală și te-a trimis pe această potecă plină de umbră. Se vede lumină la capătul ei și sperăm să ai puterea de a o ajunge din urmă!

  1. Ai ales imaginea cu poteca pierdută în junglă

Ești o fire sălbatică, curajoasă, de nedomolit. Nu îți pasă de ceea ce gândesc ceilalți și îți croiești singură drumul prin lume, fără a-ți păsa prea tare de convențiile sociale. Testul ipocriziei te-a găsit fără mască; poteca ta e singulară, dificilă sau ușoară, dar nicicând ascunsă în spatele unui văl. Ești autentică și nu ai de gând să te schimbi vreodată; felicitările noastre!

Tu ești de acord cu interpretarea pe care ai primit-o la testul ipocriților?

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ecstatic dance: ce înseamnă și ce beneficii îți aduce?
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?
Incepe quiz
Ce se ascunde in latura intunecata a personalitatii tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.9 (12)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.