Testul iubirii magice. Ce șanse ai să îți găsești marea dragoste până la finalul anului

Testul iubirii magice. Ce șanse ai să îți găsești marea dragoste până la finalul anului

Redactor Divahair.ro

Cu toții visăm să întâlnim acea persoană specială, care să ne umple inima de bucurie și care să ne ajute să înțelegem adevăratul sens al dragostei. Împreună la bine și la greu, unul lângă celălalt, până la adânci bătrâneți – cam așa ar suna o poveste de iubire ideală. Totuși, nu toată lumea este la fel de norocoasă în acest sens. Unii dintre noi își găsesc marea dragoste mai devreme, în timp ce alții trebuie să treacă prin multe întâmplări nefericite până să găsească persoana potrivită.

În acest final de an, unii dintre noi au șanse mari să își găsească jumătatea. Cum pot afla acest lucru? Prin alegerile pe care le fac. Mai jos am pregătit un test al iubirii magice, care îți va spune dacă ești pregătită să îți întâlnești perechea în acest final de an sau nu. Ești curioasă de ce anume ai nevoie în această perioadă? Fă testul de mai jos și află!

Iată testul iubirii magice!

Pentru ca rezultatele să reflecte realitatea, gândește-te la cum îți imaginezi acest sfârșit de an. Lasă inima să decidă de ce ai nevoie în acest moment și alege una dintre imaginile de mai jos!

 colaj iubire

Rezultate:

1.Peisajul de iarnă

Vacanța perfectă pentru tine este cea în care ai parte de aventură, dar și de adrenalină. Îți plac excursiile în locuri unice, care îți fac inima să bată cu putere. Se spune că cea mai frumoasă priveliște este cea care vine după un efort semnificativ, iar acest lucru este valabil și pentru tine. Îți place să călătorești, să cunoști oameni noi, dar și culturi. Deocamdată nu ai timp să te îndrăgostești, deoarece ești prea ocupată cu a trăi aventura vieții tale. Vei fi pregătită să îți întâlnești marea iubire atunci când inima ta îți va spune acest lucru. Ascult-o cu atenție!

2.Masa delicioasă

Ești o familistă convinsă, care visează ca într-o zi să aibă o familie numeroasă și fericită în jurul mesei. Toți prietenii te apreciază pentru abilitățile tale culinare și de aceea toată lumea se strânge la tine de sărbători, dar și la ocazii speciale. Faptul că ai toți prietenii și familia alături de tine compensează lipsa unei jumătăți. Din acest motiv, nu vei face nimic pentru a-ți găsi perechea până la sfârșitul anului. Nu trebuie să disperi, deoarece sigur vei întâlni pe cineva care să te aprecieze pentru ceea ce ești în curând.

femeie care se uita printr-un cerc

3.Ținuta sexi

Toată lumea te cunoaște ca pe o femeie independentă și puternică, care mereu reușește să obțină ceea ce vrea. Ai muncit mult pentru a ajunge unde te afli acum și din acest motiv toată lumea te respectă. Nu depinzi de nimeni, iar acest lucru te face să te îndrăgostești foarte greu și să nu poți să stabilești o relație de durată cu o persoană. Deși ai avut câteva relații în trecut, acestea nu au durat mai mult de câteva săptămâni. Bărbații sunt intimidați de tăria ta de caracter și din acest motiv nu vei reuși să îți găsești marea dragoste până la sfârșitul anului.

4.Șemineul

Șemineul nu este doar simbolul familiei, ci și al dragostei. Dacă ai ales această imagine, ai toate șansele să îți găsești marea dragoste până la finalul anului. Pentru tine, dragostea și îndeplinirea emoțională sunt extrem de importante. Din copilărie visezi să îți întâlnești alesul, cu care să ai o poveste de dragoste fericită, până la adânci bătrâneți. Află că anul acesta ești pregătită să îți întâlnești jumătatea! Fii atentă la semne, dar și la împrejurările în care va avea loc această întâlnire.

Îți plac testele? Atunci trebuie neapărat să îl faci și pe cel al bradului de Crăciun, dar și cel care îți va spune ce vei primi de sărbători!

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator
„Împărații hotarului” de Daria Logofătu: a treia apariție din seria „Hotare” e cea mai captivantă de până acum
„Împărații hotarului” de Daria Logofătu: a treia apariție din seria „Hotare” e cea mai captivantă de până acum
Cat mai dureaza pana iti gasesti jumatatea?
Incepe quiz
Cat mai dureaza pana iti gasesti jumatatea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.