Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Testul iubirii necondiționate îți spune dacă vei fi o mamă bună

Luni, 06.03.2017

Se spune că nu există iubire deplină, supremă, în afară de cea pentru copilul tău. Întemeiem o relație cu perechea noastră, bazată pe preaplinul din inimă, pe chimie și pe dominația simțurilor, dar ne apropiem de un alt om și din nevoie sau din teamă.

De partea cealaltă, singura formă de dragoste necondiționată, pur altruistă, este cea pe care o resimți pentru ființa căreia i-ai dat viață. Dar să iubești cu toate puterile inimii tale nu îți garantează și succesul ca mămică! Testul iubirii necondiționate face însă lumină în hăţişurile de nepătruns ale sentimentelor și îți spune ce fel de părinte vei fi!

Testul iubirii necondiționate arată ce fel de mamă vei fi

Chiar dacă nu ai încă un copil, nu există moment mai potrivit decât săptămâna lui 8 martie pentru a-ți testa potențialul de mămică. Alege una dintre imaginile de mai jos și află dacă vei fi sau nu o mamă bună!

testul iubirii necondiționate

 1. Ai ales imaginea cu fetița ținută de mână

Adorabil și vulnerabil, un copil ținut de mână de către părintele său este una dintre cele mai puternice imagini ale iubirii necondiționate. Sacrificiu, dăruire totală și lipsă completă de egoism: sunt câteva dintre noțiunile care caracterizează relația dintre părinte și copil.

Tu vei fi o mamă iubitoare, dar poate un pic prea protectoare. O să îți fie dificil să dai drumul mâinii copilului tău, permițându-i să își întindă aripile și să zboare, deoarece ești tulburată la gândul pericolelor care îi pot bloca ascensiunea spre stele. Ține cont de faptul că iubirea completă, necondiționată, trebuie să învețe să se împace bine și cu teama care o va chinui mereu și că un copil liber este un copil fericit și un viitor adult responsabil.

 1. Ai ales imaginea mamei și fetiței care desenează împreună

Un părinte trebuie să se asigure, înainte de toate, că fiul sau fiica sa are șansele perfecte pentru un viitor mai bun! Tocmai de aceea, consideri că este imperios să te implici în educația prichindelului tău, să folosești orice ocazie pentru a-l ajuta să se dezvolte și să își depășească limitele.

În timp ce imaginea idilică a unei tinere mămici, care desenează alături de fetița sa, va trezi cele mai duioase sentimente, ai grijă să nu te transformi dintr-o mămică bună într-una mult prea autoritară. Copilul trebuie să învețe de la cele mai fragede vârste, dar e necesar să aibă și răgazul să râdă, să se regăsească în mici năzbâtii, să se joace pentru propria plăcere.

 1. Ai ales imaginea mămicii care se joacă cu copilul său

Ai inimă de piatră dacă imaginea mămicii care se lasă aranjată de încântătoarea sa fetiță nu te înduioșează profund! Tu visezi să redescoperi cot la cot cu micuța ta toate bucuriile vieții, să îi arăți cum să fie cochetă, dar și jucăușă, cum să învețe și cum să se distreze.

Ești prototipul mamei partenere de joacă, cea care consideră că afecțiunea, drăgălășeniile și timpul petrecut alături de propriul copil sunt cele mai importante. Cu siguranță, vei crește un prichindel aflat în culmea fericirii, care își va adora pur și simplu mămica. Deși nu există nicio îndoială că vei fi cea mai bună mamă, te vei confrunta cu pericolul să îți pierzi autoritatea în fața copilului în momentele mai dificile. E minunat să te joci cu lumina ochilor tăi, dar nu uita că există momente în care trebuie să te detașezi de imaginea de prieten la cataramă și să o îmbraci pe cea de părinte!

 1. Ai ales imaginea tinerei și fetiței care se dau în leagăn

Nu ne îndoim că vei fi o mămică minunată, atunci când va veni vremea, dar momentan nu ești pregătită pentru a aduce pe lume un copil. Adori prichindeii și te-ai juca oricând cu ei, dar îți lipsește responsabilitatea de a te dedica integral creșterii lor.

Tu visezi să mai copilărești, să te bucuri de libertate, fie ea sub forma unei aventuri într-un leagăn care urcă până la cer, a jocului cu prichindeii din parc sau a unei relații amoroase fulger. Testul iubirii necondiționate te vede alături de un copil, dar momentan din postura de amică la cataramă, gata oricând de o nouă șotie, nu de mamă!

Tu ce părere ai? Testul iubirii necondiționate ți-a spus că vei fi o mamă bună?

Surse foto: IStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!