Testul mistic: cu ce răni ai rămas dintr-o viață anterioară?

Marţi, 25.10.2016
de Viorica Ghinea

Fenomenul reîncarnării ne fascinează, însă puțini dintre noi credem cu adevărat că avem mai mult de o viață. Cum nu reușim să ne amintim nimic din ceea ce am trăit în experiențele trecute, privim totul cu neîncredere. Doar subconștientul nostru este cel care poartă rănile și chinurile de atunci.

Există o singură metodă de a afla cu ce răni ai rămas dintr-o viață anterioară: testul mistic. Citește cum te afectează aceste cicatrici interioare și ce poți să faci în prezent pentru a le vindeca definitiv.

Testul mistic: ce răni poartă sufletul tău din trecut?

Nu este complicat să descifrezi ce răni poartă sufletul tău dintr-o viață anterioară. Tot ce trebuie să faci este să îți limpezești mintea, să uiți de orice grijă cotidiană și să îți deschizi inima. După ce ai făcut acest mic ritual de relaxare, privește imaginile de mai jos și alege una dintre ele. Deși crezi că va fi una la întâmplare, află că subconștientul te va ghida exact spre cea care va scoate la iveală rana pe care o ai dintr-o existență anterioară.

1. O moarte neașteptată, violentă

Într-o viață anterioară, ai cunoscut durerea imensă pe care o poate provoca moartea neașteptată și violentă a unei persoane dragi. Fie că ai fost martora acestui eveniment tragic, fie că doar ai fost anunțată de el, cert este că ai rămas cu o cicatrice sufletească și acum. În prezent, trăiești mereu cu frica în suflet că li se poate întâmpla ceva rău celor dragi. Deși realizezi că nu poți să schimbi nimic cu acest stres, nu îți poți alunga din minte gândurile negre.

Sfat: Încearcă să te eliberezi de acest bagaj emoțional negativ pe care îl porți cu tine dintr-o viață anterioară. În loc să te temi mereu pentru viața celor dragi, mai bine profită de fiecare clipă pe care o petreci alături de ei.

2. Maturizarea forțată

Într-una dintre experiențele anterioare prin care ai trecut ai fost nevoită să te maturizezi forțat, astfel că șocul a fost unul mare. Ți-a fost furată inocența, ai trăit într-un mediu în care nu te regăseai și ai fost obligată să te adaptezi rapid. Ai avut parte de mulți dușmani, astfel că ai trăit ca o floare printre spini, mereu cu scutul pregătit pentru a te apăra de loviturile dure și directe. Acum îți este mereu frică să îți trăiești viața, să iei decizii și să îți menții motivația.

Sfat: Găsește în tine puterea de a merge mai departe. În mâinile tale chiar ai forța de care ai nevoie pentru a schimba multe lucruri, astfel că trebuie să ai mai multă încredere în tine.

3. O dezamăgire amoroasă mare

Ai trăit o iubire intensă și mistuitoare într-una dintre experiențele tale anterioare, dar în același timp ai avut parte și de durerea provocată de o mare dezamăgire sentimentală. Efectele? Nu numai că nu ai reușit să te refaci complet în acea viață, dar încă mai ai urmele rănilor în subconștient. Te învinuiești și în prezent că accepți și crezi prea ușor cuvintele bărbaților. Acesta poate să fie unul dintre motivele care te împing deseori în brațele unor bărbați nepotriviți, care nu fac altceva decât să adâncească rănile pe care le ai deja pe suflet.

Sfat: Nu căuta iubirea cu ardoare, ci las-o pe ea să vină la tine. Astfel, vei evita relațiile toxice, sufocante și dezamăgitoare. Nu este nevoie să începi vânătoarea sufletului-pereche, pentru că destinul îl va scoate oricum în calea ta.

4. Aflarea unui adevăr dureros

Descoperirea adevărului nu este întotdeauna un lucru bun, mai ales dacă ceea ce afli te conduce în pragul nebuniei. Într-o viață anterioară, ai suportat adevărul dureros, crud și orbitor exact într-un moment în care nu erai pregătită pentru el. Ți-a fost băgat cuțitul în spate atunci când credeai că te afli într-un loc confortabil. Dezamăgirea nu a fost provocată, așa cum te așteptai, de un dușman, ci chiar de una dintre cele mai apropiate și mai dragi persoane. În prezent, îți este greu să mai crezi în oameni, să te mai atașezi de cineva cu adevărat, astfel că te simți singură chiar și atunci când ești înconjurată de oameni. Oricât încerci să depășești aceste senzații care te urmăresc pretutindeni, nu reușești să le alungi din interiorul tău, să vindeci rănile rămase dintr-o viață anterioară.

Sfat: Nu spune nimeni că trebuie să ai încredere în toți cei pe care îi ai în jurul tău, dar nici să îți fie frică să îți deschizi sufletul atunci când merită. Inima ta va simți când vei întâlni pe cineva de încredere, iar vocea interioară te va ghida mereu în acest sens, astfel că ar trebui să înveți să ai mai multă încredere în ceea ce îți transmite subconștientul.

Acum, că ai descoperit ce depozit de energie negativă porți cu tine și ce răni nu s-au vindecat în trecut, fă un scop din sfatul care se pliază pe cazul tău și bucură-te mai mult de ceea ce trăiești în prezent.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (47)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!