Există reîncarnare? Opt dovezi că ai avut vieți anterioare

Marţi, 03.05.2016
de Viorica Ghinea

Pare greu de crezut că sufletul trece prin mai multe experiențe de același fel (mai mult ori mai puțin), mai ales că deseori ni se spune să ne trăim viața pentru că avem doar una. Cu toate acestea, există reîncarnare, cel puțin așa declară experții în domeniu, iar dovezile pe care ni le oferă n-ar trebui să ne mai ridice niciun semn de întrebare.

Așadar, iată opt semne care indică faptul că sufletul tău a trecut prin mai multe vieți anterioare!

Opt semne că există reîncarnare

1. Ai vise stranii care se tot repetă

Specialiștii în domeniu spun că visele care se repetă fac legătura cu viețile anterioare, în special cele în care îți apar anumite persoane pe care nu le cunoști. Poate că subconștientul tău își amintește de o anumită perioadă dintr-o viață anterioară. Ceva a rămas neclar atunci, iar acum simți nevoia să reiei, într-un fel ori altul, problema respectivă.

2. Intuiția ta te ghidează mereu

Și intuiția puternică este un semn că există reîncarnarea. Această abilitate este un element al înțelepciunii și poate reprezenta experiența acumulată în alte vieți anterioare. Se spune, în acest caz, că sufletul tău este matur, că a trecut prin multe experiențe și că poate să ia o decizie cu înțelepciune, pentru că nu se pripește.

3. Îți amintești de lucruri care nu se potrivesc în viața ta

Deși astfel de viziuni le au mai mult copiii, mai există și adulți care susțin aceleași lucruri. Este vorba despre acele momente de care cei din jur nu își aduc aminte. Dacă ți s-a întâmplat și ție acest lucru, nu ar trebui să te superi pe ei, ci să iei în considerare că poate sunt amintiri dintr-o altă viață.

4. Simți că știi de mult timp o persoană cunoscută recent

Ți se pare uimitor cât de bine te înțelegi cu o anumită persoană pe care ai cunoscut-o de puțin timp? Ai impresia că o știi dintotdeauna? Un astfel de semn demonstrează că există reîncarnare. Cu siguranță ai cunoscut-o pe acea persoană într-o viață anterioară, iar legătura voastră este atât de puternică, încât vă întâlniți din nou.

5. Ai o afinitate pentru o anumită perioadă din istorie

Îți dorești să fi trăit într-o anumită perioadă din trecut? Te simți legată de o anumită cultură din istorie? Poate că această afinitate are la bază un fapt mai interesant și mai profund decât îți imaginezi. Specialiștii în domeniu spun că poate fi vorba despre o dovadă care indică o viață anterioară în care ai fost fericită și de care te vei simți mereu legată.

6. Te chinuie anumite fobii fără înțeles

Ai o stare de neliniște și de frică legată de anumite insecte, locuri ori boli? Nu găsești nicio explicație sau nu poți să faci nicio legătură cu vreun eveniment din viața pe care o ai acum? Poate că această temere nejustificată provine dintr-o experiență anterioară. Spre exemplu, persoanele care au murit înecate într-o viață anterioară se tem de apă, iar cele care au fost chinuite de anumite boli trăiesc și în prezent cu ideea că ar putea să aibă din nou acele afecțiuni, deși nu există niciun risc să le dezvolte.

7. Nu îți găsești locul în lume

Senzația că nu trăiești în locul potrivit indică faptul că nu te-ai adaptat la viața din prezent. Sufletul tău a rămas cumva captiv în experiențele prin care a trecut de-a lungul timpului. Pur și simplu nu reușești să te adaptezi la noile vremuri, iar acest lucru poate demonstra că sufletul tău nu s-a mai reîncarnat de ceva vreme.

8. Nu ai o conexiune specială cu familia ta

Indiferent că ai sau nu o relație bună cu cei din familia ta, ar trebui să te simți legată de membrii ei. Faptul că nu ai acea conexiune specială poate să indice că există reîncarnare. Specialiștii spun că această senzație stranie o experimentează în special cei care au murit de tineri într-o viață anterioară. Sufletul tău se poate simți legat de ceilalți părinți. Ai visat vreodată că ai alți părinți? Poate că acele persoane din vis chiar au fost speciale pentru tine cândva.

Tu crezi că există reîncarnare? Crezi că aceste semne pot fi considerate dovezi că sufletele trec prin mai multe experiențe? Dacă ai avut senzații precum cele descrise mai sus, nu ezita să ne împărtășești ceea ce simți.

Citește AICI câte vieți mai ai de trăit pe pământ!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (27)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!