Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul muzicii: află ce notă muzicală îți reprezintă viaţa!

Andreea Baluteanu

Muzica este unul dintre miracolele existenţei, iar dulceaţa sunetelor sale ne relaxează, ne ajută să depăşim momentele dificile şi ne poartă spre cele mai înalte sfere. Cu toate acestea, preferinţele noastre muzicale spun multe şi despre personalitatea şi stilul nostru de viaţă!

Nu te vom întreba cine este cântăreţul tău preferat, ci te vom invita să alegi o notă muzicală dintre cele patru vedete ale portativului!

Testul muzicii îţi spune cum este viaţa ta!

Este simplu: alege o notă muzicală, iar noi îţi vom spune cum arată viaţa ta!

Ai ales nota DO

Prima notă muzicală nu s-a urcat pe portativ, ci şi-a creat propria viaţă sub el! La fel ca DO, şi tu preferi să duci o existenţă retrasă, departe de ochii lumii şi de gura ei clevetitoare. Mai mult decât atât, ţi-ai inventat propria lume, precum linia singulară a lui DO, în care trăieşti în singurătate, fără a permite prea multor străini accesul în universul tău.

Firea ta retrasă este cea care îţi dictează distanţa de lume? Noi nu îţi putem reproşa această atitudine, atât timp cât te face fericită! Dacă eşti în vreun fel constrânsă să te îndepărtezi de lume, eliberează-te cât mai curând de această povară, pentru că te poate sufoca. Suntem fiinţe sociale, create pentru a ne bucura de contactul cu alţi oameni, iar înstrăinarea, voită sau nu, îţi poate dăuna pe termen lung!

Ai ales nota RE

A doua notă a portativului este mai apropiată de „centrul atenţiei” decât DO, alipindu-se de prima sa linie. La fel ca nota muzicală pe care ai ales-o, nu îţi place zgomotul şi nu tolerezi prea bine agitaţia, dar asta nu înseamnă că fugi de lume, ci doar că preferi să te distanţezi de ea.

Tu eşti adepta unei vieţi liniştite, de care te bucuri alături de câteva persoane apropiate, pe care le îndrăgeşti. Atunci când îţi place cineva, eşti sociabilă, comunicativă şi îndrăzneaţă, dar devii brusc timidă dacă nu rezonezi prea bine cu persoana de lângă tine. Nu este nimic în neregulă cu refuzul tău de a urca pe „liniile portativului” existenţei, atât timp cât te însoţeşti totuşi de prieteni dragi, cu care comunici în largul tău.

Ai ales nota LA

Aşa cum această notă melodioasă gâdilă auzul melomanilor, şi tu reprezinţi cea mai strălucitoare stea din viaţa apropiaţilor. Eşti veselă, cu o personalitate vibrantă şi eclectică, şi adori să îi faci fericiţi pe cei din jurul tău: sunt atât de norocoşi să te aibă lângă ei!

Iubeşti viaţa cu o dragoste intensă, eşti mulţumită de existenţa ta chiar şi în perioadele întunecate şi adori chiar şi provocările, pentru că acestea te fac să simţi că trăieşti. Orice s-ar întâmpla, optimismul te va ajuta să ieşi cu bine din orice situaţie, motiv pentru care noi te felicităm.

Ai ales nota SOL

Aşa cum SOL s-a urcat sus, pe cele mai înalte linii ale portativului, şi tu îţi duci existenţa la înălţime. Eşti obişnuită cu această poziţie, cu atât mai mult cu cât ai avut parte de succes dintotdeauna. Căzăturile nu îţi sunt familiare, ci doar existenţa pe cele mai înalte culmi.

Ambiţia ta este o trăsătură pozitivă, care îţi asigură bunul mers al vieţii, dar problema apare în momentul în care tu nu mai reuşeşti să îţi controlezi obsesia pentru succes. Da, gloria şi aplauzele te incită, dar dependenţa de ele îţi poate fi nocivă. Ia o pauză de la lumina reflectoarelor şi învaţă să te bucuri şi de clipele paşnice, alături de cei dragi: muzica vieţii tale poate fi dulce şi pe liniile inferioare ale portativului.

Tu ce părere ai? Te regăseşti în rezultatele testului muzicii?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!