Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul Pandorei îți spune care este latura ta întunecată

Viorica Ghinea, redactor

Dacă ai citit Legendele Olimpului, fabuloasele povești cu zei și zeițe, cu siguranță îți amintești de cutia Pandorei. În ea pusese Zeus toate relele de pe lume, care s-au împrăștiat rapid pe Pământ după ce frumoasa Pandora a desfăcut-o. Astfel, Zeus s-a răzbunat pentru faptul că Prometeu dăruise oamenilor focul.

Tu știi ce se ascunde în latura ta întunecată? Rezolvă testul Pandorei și află ce trăsătură monstruoasă se află ascunsă în sufletul tău!

Testul Pandorei scoate la iveală tot ce ai mai rău în interior

Privește cu atenție imaginile de mai jos și alege-o pe cea care îți atrage cel mai mult atenția. Nu le analiza prea mult, ci păstrează prima alegere pe care ai făcut-o din instinct. Ea va dezvălui despre tine tot ce ai mai rău în interiorul tău, acea trăsătură cu care te lupți zilnic să nu iasă la iveală.

1. Cruzimea

Ai fost rănită mult în trecut, iar acum ascunzi în sufletul tău cruzime. Ți-ai jurat că nu vei mai lăsa pe nimeni să te rănească, ci că vei fi rece și crudă cu toată lumea. Oricât încerci să ascunzi această caracteristică față de cei din jurul tău, ea iese totuși la iveală din când în când. Nu mai ești sensibilă la toate lucrurile frumoase din jurul tău, nu te mai impresionează orice cuvânt și îi ataci chiar și pe cei care au critici constructive pentru tine. Răzbunarea este un cuvânt dulce pentru tine și de-abia aștepți să ți se ofere ocazia potrivită pentru a-ți pune în aplicare planurile crude pe care le-ai pregătit pentru cei care ți-au călcat sufletul în picioare.

Sfat de viață: Nu permite ca resentimentele să îți distrugă tot ce ai mai frumos în suflet. Depășește durerea pe care ai suferit-o în trecut și bucură-te de lucrurile frumoase pe care le ai acum în viața ta. Cu siguranță există cel puțin unul care îți aduce zâmbetul pe buze.

2. Ura

Fie din invidie, fie din prea multă suferință și dezamăgire, tu ai lăsat ura să ți se strecoare în suflet. Nu se află pe lista ta neagră doar cei care ți-au greșit de-a lungul timpului, ci și cei despre care crezi că au o viață mai bună decât a ta. Nu îți place ca cei din jur să observe ce se întâmplă în sufletul tău, dar există momente când nu te poți abține. Veninul adunat în interior de-a lungul timpului iese la iveală otrăvind totul în jur. Nu mai ții cont de nimic, ci te eliberezi de toată ura care te macină.

Sfat de viață: Nici invidia, nici suferința nu îți vor aduce nimic bun în viață, așa că trebuie să le alungi din sufletul tău. Nu vei reuși altceva decât să îi îndepărtezi pe cei dragi de lângă tine. Mai bine fă tot ce îți stă în putință pentru a deveni mai bună, mai caldă și mai darnică.

3. Lăcomia

Chiar dacă nu vrei să recunoști, tu ești o persoană care se lasă mânată de lăcomie în viață. Ești în stare să îi calci pe toți în picioare pentru a fi tu cea care ia totul. În acele momente nu mai vezi nimic în fața ochilor în afară de țelul propus. Nu te gândești niciodată că poate alții nu au nimic din ceea ce ai tu și că ar merita să împarți cu ei. Doar nevoile și dorințele tale sunt cele care contează cu adevărat. Uneori, fără să îți dai seama măcar, ajungi să te folosești până și de cei dragi pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Sfat de viață: Detașează-te de dorințele intense care îți conduc viața și învață să împarți și cu cei din jur ceea ce ai. Este mai frumos să dăruiești, decât să strângi totul doar pentru tine. Te vei simți mult mai împlinită dacă vei împărți cu ceilalți ceea ce ai.

4. Aroganța

Aroganța este trăsătura de caracter care te domină cel mai mult în viață, deși nu vrei să accepți acest lucru. Faci o confuzie mare între încrederea în sine și aroganța dusă la extrem. Nu îți pasă că de multe ori îi rănești pe cei din jur cu această atitudine a ta. Aerul de superioritate pe care îl ai îi îndepărtează pe cei dragi de tine mai mult decât îți imaginezi. Chiar dacă ai cu ce să te mândrești în viață, nu ar trebui să stârnești invidia celor din jur cu ceea ce deții tu.

Sfat de viață: Nu îi trata pe cei din jur de sus, ci ca pe egalii tăi. Dacă vrei să te faci respectată, aceasta este atitudinea pe care trebuie să o ai. Poate că nu îți va fi ușor să renunți la aerul tău de superioritate dintr-odată, dar, treptat, vei reuși.

Ce a scos la iveală testul Pandorei despre tine? A reușit să dezvăluie trăsătura negativă pe care încerci să o ascunzi, dar care iese la suprafață?

Rezolvă și testul lui Ahile - îți spune care este punctul tău slab!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (34)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!