Testul păpuşii matrioşka îţi spune ce se ascunde în tine

Redactor Divahair.ro

Ai simţit vreodată că eşti prinsă într-o etapă a vieţii în care nu te regăseşti deloc? Poate că deciziile pe care le-ai luat până acum nu au reuşit să te facă să te simţi împlinită, din cauza faptului că, în realitate, nici tu nu te cunoşti foarte bine.  Pentru ca fiecare aspect al vieţii tale să se sincronizeze, primul pas este să faci o incursiune în propria minte şi să îţi construieşti prezentul în funcţie de dorinţele tale, nu de aşteptările pe care ceilalţi le au de la tine.

Dacă te simţi confuză, Matrioşka îţi poate releva care este trăsătura ta latentă de caracter, ce are nevoie doar de un mic imbold pentru a ieşi la iveală! Eşti pregătită să afli? Fără să te gândeşti prea mult, alege una dintre cele 4 păpuşi ruseşti de mai jos şi află ce spune despre tine!

Ai ales matrioşka 1: în tine se ascunde un lider

Preţuieşti tradiţia şi disciplina, iar lucrurile pe care le ceri de la colaboratorii tăi sunt simple: onestitate, integritate şi profesionalism. Rolul de lider ţi se potriveşte mănuşă, fie că eşti în fruntea unei organizaţii sau coordonezi o echipă mică, deoarece gândirea ta strategică şi modul în care te adaptezi unei situaţii noi te ajută să îţi păstrezi luciditatea chiar şi în situaţii-limită! Cel mai mare avantaj al tău? Reuşeşti să te impui nu printr-un stil dictatorial, ci prin talentul tău excelent de a crea comunităţi în jurul tău! Oamenii te respectă deoarece te admiră. De asemenea, ei îţi urmează indicaţiile pentru că, în realitate, toţi şi-ar dori să aibă puţin din aura ta specială.

Ai ales matrioşka 2: în realitate, eşti un superstar!

Ai dreptul să îţi pui o tiară şi să mergi la karaoke în această seară – în tine se ascunde un superstar! Teama de a vorbi în public îţi este străină şi te simţi în elementul tău în lumina reflectoarelor, aşa că fructifică-ți din plin această calitate! Firea ta extrovertită atrage ca un magnet, iar spontaneitatea care te caracterizează este o garanţie a faptului că viaţa nu este niciodată plictisitoare în jurul tău. Chiar dacă din exterior pare că lumea se învârte în jurul tău, reuşeşti să empatizezi cu oamenii pe care îi întâlneşti şi eşti deosebit de atentă la nevoile şi emoţiile lor. Îndrăzneşte să ieşi din cochilie şi mergi la cursuri de actorie afterwork. Nu ştii niciodată unde se ascunde biletul tău către Hollywood!

Ai ales matrioşka 3: adevărata ta vocaţie este de artist

Dacă prietenilor tăi din copilărie eticheta de „şoarece de bibliotecă” li se părea o insultă, pentru tine era o recunoaştere:  setea ta de cunoaştere nu are limite şi adori momentele pe care le petreci de una singură, în care poţi da frâu liber creativităţii şi sensibilităţii – cele mai importante trăsături ale tale. Ai o fire introvertită, însă acest lucru nu înseamnă că eşti singuratică! Deşi uneori este o provocare să găseşti oameni asemănatori ţie şi preferi grupurile restrânse de prieteni, relaţiile pe care le construieşti au toate şansele să treacă testul timpului şi să rămână la fel de profunde pe viaţă. Fie că decizi să te refugiezi în artă sau ai o fire mai pragmatică, potrivită pentru cercetare, nu cunoşti jumătăţi de măsură: te simţi împlinită doar când atingi un nou nivel de excelenţă!

Ai ales matrioşka 4: eşti o aventurieră care nu se teme de provocări

Eşti uşor de recunoscut la petreceri: trebuie doar să identifici fata pe care toată lumea o salută şi râde zgomotos! Întotdeauna pregătită să explorezi locuri noi şi să experimentezi senzaţii necunoscute, schimbările nu sunt un lucru de care te temi: îţi poţi schimba jobul peste noapte sau poţi porni un start-up înainte de a realiza un plan de afaceri! Te laşi ghidată de instinct, aşa că singurele lucruri care îţi pot provoca regrete sunt lucrurile pe care le spui din impulsivitate. Ţi-ai putea petrece timpul pierdută în introspecţii care să te ajute să câştigi mai multă claritate, însă tu preferi să acţionezi şi să te convingi pe pielea ta cum funcţionează lucrurile!

Acum ştii ce tip de personalitate se ascunde în tine, aşa că următorul pas este să afli ce vei realiza în următorii 5 ani!

Articolul urmator 10 lucruri despre corpul uman care îți vor schimba percepția despre tine însuți

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.