Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Testul pe care nicio femeie nu îl trece ușor

Viorica Ghinea, redactor

Reprezentanții sexului opus ne etichetează drept complicate și greu de mulțumit și, în multe dintre cazuri, s-ar putea să aibă dreptate. Tu de câte ori ai știut ce vrei de la viață? Și de câte ori ți-ai dat seama dacă te afli pe drumul cel bun ori nu? Pentru a veni în ajutorul tău, te invităm să realizezi un test simplu, dar eficient, care va scoate la iveală adevărata ta personalitate.

Te avertizăm încă de la început că nu este vorba despre un test floare la ureche. Alegerile pe care le ai de făcut nu vor fi deloc ușoare, așa că va trebui să le faci cu multă atenție. Privește cu atenție colajul de mai jos și alege trei imagini, apoi citește mai jos care este interpretarea ta psihologică.

1. Aprofundează latura ta spirituală

Dacă printre alegerile pe care le-ai făcut predomină imaginile din partea stângă, adică două, înseamnă că ești axată mai mult pe plăcere în viață, pe cea de moment. Te lași condusă mai mult de atracția lucrurilor superficiale și le pierzi din vedere pe cele care contează cu adevărat.

Încă nu știi exact ce vrei de la viață, astfel că ești ușor te influențat de către ceilalți. Ceea ce ar trebui să faci pentru a cunoaște mai bine sensul vieții tale este să îți aprofundezi latura spirituală. Detașează-te de lucrurile materiale și încearcă să privești ceea ce te înconjoară dintr-o altă perspectivă. Vei afla că viața nu este așa cum o credeai până acum și vei descoperi care sunt, de fapt, acele lucruri care contează cu adevărat: iubirea, înțelepciunea și atenția.

2. Urmează-ți cursul vieții

Dacă printre alegerile pe care le-ai făcut predomină imaginile din partea dreaptă, adică două dintre ele, înseamnă că ești o femeie care știe ce vrea de la viață. Te cunoști bine, ai principii bine înrădăcinate, iar lucrurile superficiale nu reprezintă o atracție pentru tine.

Ești pe drumul cel bun, așa că ar trebui să mergi pe el în continuare. Chiar dacă nu arată întotdeauna așa cum ți-ai dori, la capătul lui te așteaptă o grădină cu flori. Visurile tale te vor întâmpina cu brațele deschise dacă vei continua să lupți pentru ele cu determinare. Nu lăsa pe nimeni să îți spună ceea ce este mai bine pentru tine, ci păstrează-ți curajul și motivația pentru a ajunge exact acolo unde îți dorești tu.

Acum, că știi care este sensul vieții tale, îți va fi mult mai ușor să alegi drumul pe care trebuie să mergi mai departe. Nu te speria de niciun obstacol care apare în calea ta, ci alege să fii învingătoare.

Urmează și testul care îți ghicește gândurile

Surse foto: splashnews.com

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (15)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!